Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Sürgős! Fitymaszűkület műtét?

Sürgős! Fitymaszűkület műtét?

Figyelt kérdés

Hétfőn megyek fitymaszűkület műtétre (végre rávettem magam),

csak sajnos az orvos komoly dolokat sorolt fel, amitöl egy kicsit megijedtem.

EKG vizsgálat, vérvétel, vizelet minták kellenek!

Azt bekell vinni, ebböl mondják meg , hogy elaltatnak-e vagy csak érzéstelenítőt kapok!

Vasárnap már bekell feküdnöm, Hétfőn reggel megműtenek, és csak szerdán (!!) mehetek haza.

Télleg ilyen komoly ez a műtét? komoly válaszokat várok köszi!

2010. szept. 27. 21:21
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

Megvolt a műtét itthon vagyok!

Perpill nagyon fáj, kenegetem, kamillázom.

A műtét utáni pár nap egy rémálom volt, megmég mostis kötözöm magamnak, de doki moondta, hogy jol sikerült a műtét , 2 hét mulva teljesen rendbejön!

2010. okt. 7. 12:45
 32/48 anonim ***** válasza:
62%

Hali ismét!

És te, hogy érzed? Valóban jól sikerült a műtét? :-)

Örülök, hogy sikeresen túl vagy rajta. :-)

Ha elégedett vagy a végeredménnyel, és tényleg részleges volt az opus, akkor érdekelne a műtőorvosod neve és rendelési helye, elérhetősége is, hogy a megbízható dokikra minél többen rátalálhassanak.

Majd egy élménybeszámolót is jó lenne, ha írnál, ill. írd körül, hogy kb. néz ki a végeredmény, mennyi lett lemetszve, és mivel, milyenek voltak a körülmények, altattak vagy érzéstelenítettek,... a feltételezéseidből, félelmeidből mi(k) valósult(ak) meg és mi(k) nem, ill. amit még fontosnak tartasz!?! Előre is kösz! :-)

Üdv: EE

2010. okt. 8. 07:28
 33/48 A kérdező kommentje:
körülmetélt teljesen, fitymám nemmaradt, egyesek szerint ez sok komplikációval jár, dehát istenem, megkelett, hogy csinálják. hát befeküdtem vasárnap hétfőn megműttöttek, keddig semmi bajom nemvolt, aztán hívtak kötözésre, na hát az azt nemlehet szavakkal leírni!!!!! az egy kész rémálom..biztos még1x nem mennék vissza!!! nagyon rossz volt egészben a legrosszabb!! mondjuk itthon is fáj, de helytállok, remélem mihamarabb meggyógyul! Üdv
2010. okt. 9. 19:49
 34/48 A kérdező kommentje:

Jah, és altattak, kb fél órára. Hát a tököm, az nagyon rondán néz ki, mert bevolt/van gyulladva a makkom, de kenem, és ígymár 6 nappal utána óriási a változás.

Egyet nemtudok még, a makkom peremén, jön ilyen fehér gennyszerűség a perem szélen, nemtudom mitöl lehet, és egy kicsit viszket is :S

2010. okt. 9. 19:52
 35/48 anonim ***** válasza:

... o.O

Tudod... erről beszéltem, erre figyelmeztettelek. Nagyon sajnálom, de muszáj kimondanom, hogy az előjelek és veled történtek alapján "megint" igazam lett, és ezt ro6ul utálom, amikor így történik. >>X-@ Ugyanazt csinálták veled, mint az egyik korodbéli gyerekkel Szentesen. kb. egy másfél hónapja...:

Komoly vizsgálatok előtte == Hogyan reagál majd a szervezeted az altatásra?

Altatás/Bekábítás ==>> TKM, ezt eddigis tudtam, ezért kérdeztem rá az érzéstelenítésre.

"Fiatal úriember fog műteni" == hiba lenne általánosítani, de egy fiatal orvosnak meg le7-e a birtokában a kellő tapasztalat egy fityma megmentéséhez, plasztikázásához??? O.o

Emléxel még a [10-02 06:28]-as hszsomra? Nem véletlenül figyelmeztettelek benne ezekre... O.o _ Hogy érzed most magad? O.o

Most már csak az érdekelne...

_ Miért metélt végül mégis teljesen? Miért volt erre szükség, mi indokolta ezt? És ezt miért nem egyeztették le veled műtét előtt?

_ Mely kórházban volt a műtét? (Várossal együtt)

_ Hogy hívják az orvost, aki műtött?

_ hogyan zajlott az altatás? Mit kaptál? Mire emléxel összesen?

..illetve...

_ Miért kellett 1 hetet várni az 1. válaszodra? S most is 4 (na jó... 3) napig húztad az időt a reagálással...és 6 (na jó... 5) napig a történtek részletezésével, >>priviben pedig megkerestél, de semmi... :-S

(Nem tudom, hogy érzed most magad, de nem lennék meglepve, ha mégis "MARHÁul", azon sem, hogyha esetleg szégyellnéd magad, emiatt -- hogy amit előre sejtettünk mégis megtörtént -- nem írtál/nem merted a végeredményt korábban megírni...)

_ Ha már "Barátod"-nak nevezel, és rámírsz >>priviben, miért nem vetted fel a kapcsolatot még előtte?

A bizalmatlanságod és időhúzásod miatt mind a szentesi, mind az aug. eleji debreceni (DE OEC-es) kínzásos eset kapcsán történtek megismétlődtek a te esetedbe egybegyúrva. Nem tudok mást mondani erre... Sajnálom. Vár6ó volt és megelőz7ő is lett volna... -.-

Remélem "jó" döntést hoztál és "jobb" lesz neked így... }:-S

Ha fitymát akarsz, mert zavar a fedetlenség (sajna sokakat zavar), akkor reménykedj, hogy a dokid a műtétnél mégis hagyott vmennyi minimális fitymát, amit rá tudsz húzni a makkod peremére, csak úgy tudod majd visszanyújtani, ha szeretnéd, bár ebben nagyon nem bízom... (statisztika). Ha meg nem, akkor meg ez van... így jártál... tanulj meg együttélni vele... ((:-T

A makkod peremén lévő gennyszerűségre így látatlanban nem tudok mit mondani, ahogy egy orvos sem tudna... a viszketés azonban természetes. A szeretkezés meg -- ha netán majd odajuttok 1x, amikor majd egy kicsit érettebb leszel -- pedig nagy vszséggel nem fog menni síkosító nélkül, de ezzel kapcsolatban sztem a bátyád majd hasznosabb tanácsokkal fog tudni ellátni. (Sajna nem egyedi eset, hogy családok fiú-/férfitagjainál kompletten előfordul a FSzleti hajlandóság... Nem lepődnék meg, ha faterotok is előrukkolna vmi olyasmivel, hogy az ő fiatalkorában is előfordult nála vmiféle fitymaprobléma... O.o)

EE

2010. okt. 10. 04:22
 36/48 anonim ***** válasza:
62%

>...Közben még1x átnézegettem a topikot, elemezgettem a kommentjeidet és "eső után köpönyeg" az alábbi érdekességekre ill. furcsaságokra bukkantam...

>>>>> RKM / TKM?? <<<<<>>>>> RÉSZLEGES / TELJES KÖRÜLMETÉLÉS <<<<<

"de egyébként a doki aztmondta, hogy nem teljes metélés lesz, hanem CSAK A fityma TETEJÉBŐL VÁGNAK LE!"

KÉRDEZŐ: <10-02 11:52>

"demost rendesen megijesztettél köszönöm szépen!

elis mentem dokihoz, aki mondta, hogy NEMKELL AZ EGÉSZET, CSUPÁN A TETEJÉRŐL EGY KISDARAB BŐRT LEVÁGNI!"

KÉRDEZŐ: <10-02 12:02>

...

"éshát megmutatta nekem a vizsgálaton, van A MAKKOM, és KB annak A FELÉIG FOGJA LEVÁGNI a bőrt,..."

KÉRDEZŐ: <10-02 18:16>

>>>>> A BIZALOM KÉRDÉSE...: <<<<<

"köszönöm Barátom, hogy segíteni próbálsz!

hát itt nemfogom leírni, de egy fiatal uriember fog!"

...

KÉRDEZŐ: <10-02 18:16>

___ Miféle "úriember" az, ameik finoman szólva átbaxxa az embert???

___ Akkor lennék a "barátod", ha felvetted volna velem a kapcsolatot és hagytad volna, hogy segítsek. Nem hagytad... és a >>privizés pedig hiábavalónak bizonyult...

("A macska és a kakas a naív kiscsibe szemében" c. népi megfigyeléseken alapuló mese klasszikus esete, amit még édesanyám mesélt nekem gyerekkoromban. Most kapásból ez ugrott be ennek kapcsán...)

"ezen kivül azért volt szükség vér meg EKG vizsgálatra, mert a sebész nem kontár, felméri a beteg egészségi állapotát, és azok szerint cselekszik."

___ Neeem... nem azért, mert kontár, hanem azért, mert ő már TKM-re készül (alapból), és a legbiztosabb megoldás, ha alatta altatnak, mint az egyik barátomat is, akit HPV miatt TKM-eltek még januárban, őt Dormicummal bekábították, mielőtt megkapta a szurikat a péniszébe, annak a tövébe...

KÉRDEZŐ: <10-02 12:02>

>>>>> A "RÓZSASZÍN KÖD" ÉS A VALÓSÁG <<<<<

"...most bejött barátnöm...mostígy 100%-ra megkell csináltatni..."

KÉRDEZŐ: <09-27 21:34>

___ Hát igen... megcsinálták... 100%-ra... eeeez TUTI. -.-

___ Előtte pedig 100%-ig biztosra mentünk, hogy tényleg egy szavahihető orvossal állunk-e szemben... o.O

"jah és szerintem csak érzéstelenítés ,és hétfő reggel műtenek, és kedden engednek haza. (kb délutánra otthon leszek). De szerintem ezis csak a kötözés miatt lesz!"

KÉRDEZŐ: [10-02 18:17]

___ Túl sok a szerintem! Elvileg 100%-biztosra akartál menni. Sztem halovány lila fogggalmad sem volt, hogy mi fog veled történni... vagyis ez ==/== 100%! O.O

További kommentárt úgy glom nem érdemelnek az általam fentebb kiemeltek. Úgyis tudod, mit akarok mondani, h. mi a véleményem,... és lefogadom, hogy az esetedből egy laikus ember számára is könnyen leszűr7ő a konzekvencia.

Az előző hozzászólásomban feltett kérdéseimre a válaszaid egyre jobban furdalnak, legfőbbképpen, hogy ki műtött meg így, és melyik kórházban?????

Naggggyon kíváncsi vagyok...

EE

PS: Az is érdekelne még, hogy...

_ Szikével vagy mivel végezte az opust?

_ Elmondták, vagy észrevetted hogy TKM lett a beígért RKM helyett? Hogy fogadtad? És amikor megláttad először a műtéti sebet?

2010. okt. 10. 05:36
 37/48 A kérdező kommentje:

Hát most azt nemfogom itt megírni, hogy holműtött, és melyik orvos, max priviben.

Hát én nem lepödtem meg rajta, csak elöször amikor ránéztem nagyon csúnya volt....begyulladva tiszta vörös az egész ronda varratok...stb.

Most ugyebár vasárnap van és a pirosság alig látszik, + varratok is kezdenek lazulni.

Lehet, hogy maradt egy kis fitymám, mert mostmég ugyebár ottvannak a varratok, és nemtudom megállapítani /de valamennyi biztos/. De úgylátom te nagyon TKM ellenes vagy, szóval akármit mondok, az Téged úgyse fog megnyugtatni!

2010. okt. 10. 09:26
 38/48 A kérdező kommentje:
Jah, és igen sikosító, az biztos, hogy kell Bátyám is mondta, hogy arra figyeljek oda!
2010. okt. 10. 09:28
 39/48 A kérdező kommentje:

De most nemtudom, miért kell ilyen tragikusan felfogni ezt az egészet könyörgöm!

Majdha kiesnek a varratok , akkor megnézem , hogy mennyi fitymám maradt, és majd megírom! /inkább, hallgatok a bátyámra akinek szintén ez a problémája volt, és most vígan éli az életét, nem panaszkodik -e téren! Csak 1 dolog, hogy sikosítót kell használni együttlétnél, hát most istenem ezvan!!!!Meg sokkal gyakrabban kell tisztítani, illetve testápolóval, vagy valamilyen hámosító kenőccsel kenni, hogy ne száradjon ki, illetve kérgesedjen el!/

2010. okt. 10. 09:34
 40/48 A kérdező kommentje:

"Ha fitymát akarsz, mert zavar a fedetlenség (sajna sokakat zavar)" - most ezzel mire akarsz kilyukadni?

Hogyha a barátnömmel oda kerülünk, őtis zavarni fogja?! UGYANMÁR! Ne a faszomért szeressen már valaki könyörgöm, ha igazán szeret így is elfogja fogadni hidd el!

2010. okt. 10. 09:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!