:D #21 Te még életedben nem láttál férfit nemhogy mosdókagylóba, de máshova se pisálni! :P
Ha láttál volna, nem lennél ilyen fogalmatlan.
Nem párakapu az én pöcsöm, hogy fröcsögjön mindenfelé! :D
Mellesleg ha pusztán a fizikát is figyelembe veszed, már akkor is el tudod képzelni, hogy a gravitációnak hála, előbb éri el a mosdókagylót a pisicsepp, minthogy szét tudná cibálni a légellenállás! :P
Arról pedig nem is beszélve, hogy leöblítve nem marad húgyos még a mosdókagyló sem, hiszen nem szárad rá!
De lefogadom, hogy te egy akkora fridzsider lehetsz, hogy nálatok a szex maximális célja az egyetlen utód megnemzése, aztán soha többet!
Nemhogy te szádba vegyél egy egész péniszt!
Áh! Az ki van csukva!
Hát az pisis!!!!! -.-
Engem megdöbbent, hogy egy olyan jelentéktelen és veszélytelen dologtól, mint a vizelet, mennyire tudnak parázni egyesek. És ha a csempére megy, kifröcsög, akkor mi van? 21-es, csodálom, hogy van férjed, bár gondolom egy papucs.
Ez a modern világ a tisztaságmániájába fog beledögleni.
Engem nem érdekel, ha állva pisál, de akkor összetakarítja a mosdót.
A barátom leül, mert megtisztel annyival, hogy így nem hugyozza körbe a wc-t.
Öcsémnél ez máig nem szokás, és amikor ő jön vendégségbe, kész hányinger, amit maga után hagy.
Valószínűleg öcsédet még nem herélte ki egy feleség.
Itthon többnyire leülök, kényelmesebb, meg közben megnézek valamit a telefonomon.
Nyilvános helyen piszoárnál szoktam, ott nyilván állok.
Vendégségben változó.
Állva, de otthon rászoktam a kislavórra. A főként erre a célra használt edényt azonnal öblítem és egyúttal lemosom benne a farkam is.
Nagyon kényelmes és reggeli merevedéssel is jól használható módszer. Nincs szétfrecsegő pisi és vízpazarlás!
29
"A főként erre a célra használt edényt..."
Főzöl is benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!