Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiak! Ti allva vagy ulve...

Férfiak! Ti allva vagy ulve pisiltek?

Figyelt kérdés

2022. szept. 21. 21:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
30%
Hát én leordítanám a férjem fejét, ha megtudnám, hogy a mosdókagylóba pisál, ami felett én utána mosom az arcom, a fogam, mellette van a fogkefém, a krémeim, fesűm stb. Nehogy már megmagyarázd nekem, hogy normális dolog a mosdókagylóba hugyozni, ott is fröcsög mindenfelé, nem véletlenül találták fel a wc-t. Jesszusom mi hülyék vannak😁
2022. szept. 24. 15:02
 22/32 anonim ***** válasza:
78%

:D #21 Te még életedben nem láttál férfit nemhogy mosdókagylóba, de máshova se pisálni! :P

Ha láttál volna, nem lennél ilyen fogalmatlan.

Nem párakapu az én pöcsöm, hogy fröcsögjön mindenfelé! :D

Mellesleg ha pusztán a fizikát is figyelembe veszed, már akkor is el tudod képzelni, hogy a gravitációnak hála, előbb éri el a mosdókagylót a pisicsepp, minthogy szét tudná cibálni a légellenállás! :P

Arról pedig nem is beszélve, hogy leöblítve nem marad húgyos még a mosdókagyló sem, hiszen nem szárad rá!

De lefogadom, hogy te egy akkora fridzsider lehetsz, hogy nálatok a szex maximális célja az egyetlen utód megnemzése, aztán soha többet!

Nemhogy te szádba vegyél egy egész péniszt!

Áh! Az ki van csukva!

Hát az pisis!!!!! -.-

2022. szept. 24. 15:08
 23/32 anonim ***** válasza:
36%

Engem megdöbbent, hogy egy olyan jelentéktelen és veszélytelen dologtól, mint a vizelet, mennyire tudnak parázni egyesek. És ha a csempére megy, kifröcsög, akkor mi van? 21-es, csodálom, hogy van férjed, bár gondolom egy papucs.

Ez a modern világ a tisztaságmániájába fog beledögleni.

2022. szept. 24. 15:24
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Itthon ülve, nyilvános helyen állva.
2022. szept. 25. 09:40
 25/32 anonim ***** válasza:
90%

Engem nem érdekel, ha állva pisál, de akkor összetakarítja a mosdót.

A barátom leül, mert megtisztel annyival, hogy így nem hugyozza körbe a wc-t.

Öcsémnél ez máig nem szokás, és amikor ő jön vendégségbe, kész hányinger, amit maga után hagy.

2022. szept. 25. 11:25
 26/32 anonim ***** válasza:
80%

Valószínűleg öcsédet még nem herélte ki egy feleség.

2022. szept. 25. 12:04
 27/32 anonim ***** válasza:
84%
Állva
2022. szept. 29. 07:53
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Itthon többnyire leülök, kényelmesebb, meg közben megnézek valamit a telefonomon.

Nyilvános helyen piszoárnál szoktam, ott nyilván állok.

Vendégségben változó.

2022. nov. 30. 15:24
 29/32 anonim ***** válasza:

Állva, de otthon rászoktam a kislavórra. A főként erre a célra használt edényt azonnal öblítem és egyúttal lemosom benne a farkam is.

Nagyon kényelmes és reggeli merevedéssel is jól használható módszer. Nincs szétfrecsegő pisi és vízpazarlás!

ápr. 17. 14:20
 30/32 anonim ***** válasza:

29

"A főként erre a célra használt edényt..."

Főzöl is benne?

ápr. 17. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!