3/32 anonim válasza:
Mivel az aszony ultimátumot adot h űlve pisiljek, bele mentem, csak körbe lasszózok a lőccsel és mindent ősze pisilok.
4/32 anonim válasza:
A természet ezt úgy rendezte be,hogy állva csináljuk.Az a különbség nők,és férfiak pisilésénél.
5/32 anonim válasza:
4, nagyot tévedsz... praktikusabb időnként, de ennyi...
Egy holland kutatás szerint még egészségesebb is, mint az álló helyzet. Mert állva pisilésnél éppen azok a medence-, gerinc- és alsó hasizmok aktiválódnak, melyek megakadályozzák, hogy a vizelet rendesen távozni tudjon a testből. Sokan érzik is, hogy így mintha jobban kiürülne a hólyagjuk.Hosszú távon pedig az ülve pisilés nemcsak a jobb közérzethez járul hozzá, hanem a prosztataproblémák megelőzéséhez is.
6/32 anonim válasza:
Én pasim ülve pisil. Anyukája erre tanította kiskorában. 😁
7/32 anonim válasza:
Én szeretek ülve pisilni. Ha tehetem akkor ülve pisilek.
8/32 anonim válasza:
Minden normális férfi állva pisil ez az én véleményem!!
9/32 anonim válasza:
Aki ülve szokott,az üljön le ott is ,ahol erre nincs lehetőség.
Ezeknek nem gatyát,hanem bugyit kell hordaniuk.
Osztom a 8 as válaszát .
10/32 anonim válasza:
Amíg nem volt net,addig ezzel senki sem foglalkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!