Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiak! Miért pisiltek mellé...

Férfiak! Miért pisiltek mellé még a piszoárnak is?

Figyelt kérdés
Ahhoz elég lenne csak közel állni és nem úszna a pisiben minden körülötte.
2022. aug. 10. 08:25
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
A territórium megjelölése miatt és hogy kimutassuk a dominanciánk.
2022. aug. 10. 08:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Én vizeletet ott szoktam látni a piszoárok környékén, ahol a hanyag karbantartásnak köszönhetően a vizelet egy része nem a szennyvíz csatornába jut, hanem a padlóra. Ahol normálisan karban van tartva a mellékhlyiség, nem szoktam vizelet tócsákat látni a padlón.
2022. aug. 10. 08:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen csak részegen fordul elő,egyébként soha.
2022. aug. 10. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan hely is, ahol a piszoár lehúzásakor a víz egy része kispriccel a padlóra, az sem valami jó, meg persze van, aki tényleg mellé vizel.
2022. aug. 10. 18:53
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

Lehetőségek :

1. Nem húzzák hátra a fitymát.

2. Nem fogják.

3. Fogják, de nem céloznak.

4. Nemrég mentek el és maradt némi ondó a húgycsőben.

5. Igénytelen állatok, akiket az anyjuk / feleségük nem nevelt meg.

+1 ezek kombinációi

2022. aug. 10. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mi az általános, én a magam részéről odafigyelek. Ami gondot okozhat:

Ha nagyon vizelni kell, akkor elég nagy nyomással jön az első spricc, és ez visszacsapódik. Szorozd fel napi párszáz emberrel egy nyilvános mosdó esetén, és megvan a tócsa oka.

Rossz a piszoár kialakítása: a hátfal olyan szögben áll, amiről visszaverődik a vizelet.

Rossz a vízvezeték: egész egyszerűen ereszt az elvezető.

Rossz a lehúzó automata: nem kevés helyen láttam, ahol automata a lehúzó, hogy annyi vizet, és olyan gyorsan enged, ami nem tud elfolyni az elvezetőn, így kifolyik.

És igen, vannak akik nem tudják normálisan megfogni a farkukat és célozni. De nem ez az általános.

2022. aug. 11. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!