Ott azért gond van, ahol attól vagy férfi, hogy állva pisálsz...🤦🏻♀️
2022. szept. 22. 22:51
12/32 erogeen válasza:
Ahol és amikor lehet inkább ülve, de nyilván állva is tudok és szoktam is. F
2022. szept. 22. 23:13
13/32 anonim válasza:
Állva pisálok és hogy a holnapi kérdésre is válaszoljak, nem törlöm meg.
2022. szept. 23. 00:09
14/32 anonim válasza:
Elég nehéz lenne hova ülni erdőn, mezőn, bokorban, kert végében. Legfeljebb felkelés után és lefekvés előtt használok beltéri vécét, és állva.
2022. szept. 23. 01:14
15/32 anonim válasza:
Reméljük azok a pasik, akik állva pisilnek és fröcsögik össze a wc teljes felületétől a padlóig át mindent, azok a wc takarítasában is jeleskednek. Az én férjem ülve pisil, így ismertem meg, mert ő sem a megcsapó húgyszagot akarja szagolni maga után, van igénye a tisztaságra.
2022. szept. 23. 13:33
16/32 A kérdező kommentje:
En tudom, hogy kell ugy pisilni allva, hogy ne menjen mindenhova, nem egy nehez feladat, szerintem akinek allva meg mindenhova, az csak lusta megtanulni, hogy kell ezt csinalni
2022. szept. 23. 15:23
17/32 anonim válasza:
Ha van piszoár (pl munkahelyen), vagy mosdókagyló (pl otthon), akkor abba állva, ha nincs (pl vendégségben inkább nem a mosdókagylóba), akkor ülve.
Nyilvános helyen meg leszarom én is inkább állva, minthogy más redvás segge után üljek rá... -.-
2022. szept. 23. 15:26
18/32 anonim válasza:
8. Te nem vagy normális inkább.
Össze vissza hugyozzátok a csészét meg a falat is.
#19 Igen. Tudod milyen kevés vízzel is le lehet öblíteni?
Ami konkrétan a kézmosás is lehet, arról pedig nem is beszélve, hogy még a pöcsöm is meg tudom mosni, mielőtt a gatyámba rakom! Egyébként ez is egyfajta spórolás, ha jobban belegondolsz. Mert eleve nem 9 liter vízzel öblítem le, mint a budinál, mert nem pisálok össze véletlenül se se ülőkét, se falat, se a padlót, amiket ezért nem kell pluszban takarítani. Szerintem hüledezés meg fujjogás helyett inkább gondold át, és te magad is rájössz, hogy nem is annyira rossz dolog. Főleg, amerre tart a világ!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!