Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Más férfi is hulladéknak érzi...

Más férfi is hulladéknak érzi magát?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, nincs férfias arcom. Undorítóan nő a szőr az arcomon, a hangom undorító, 55 kiló vagyok 175 centivel. Semmihez nincsen kedvem emiatt. Nem tudom, akik hasonló helyzetben vagytok, ti hogy bírjátok, de én már nehezen.

2022. szept. 7. 11:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
82%
Azt mondjuk sosem fogom megérteni, hogy miért kell lepontozni ellentétes véleményen élőket? Szerinted azzal, hogy bizonygatod, mit miért nem lehet, előbbre vagy? Persze ragaszkodhatsz hozzá, csak legyszi ne terjeszd ezt, mint a vírust.
2022. szept. 10. 07:10
 22/25 A kérdező kommentje:

"ahova eljutottál az eddigi szokasaiddal"

Ja igen, rossz szokás, hogy nem vagyok alkoholista, nem drogozok, nem húzom le a szüleimet pénzzel, nem kergetem az őrületbe a szüleimet a sorozatos baklövésekkel, mint bizony NAGYON sok mai fiatal. Arról meg ne is beszéljünk, hogy bizony elég komoly végzettségem is van, ami nem volt kis teljesítmény.

Az az igazság, lehetne mindenkit cseszegetni a szokásai miatt, csak épp az problémám olyan, amire a legegyszerűbb azt mondani, hogy "változtassak". Az emberek többsége alantas, nyomorult életet él, csak mivel annyira általános az egész, bizony bele se gondol, hogy esetleg ezek a rossz szokásokból (azaz lustaságból) ered-e. Ezért mondom, hogy hagyjuk.

2022. szept. 10. 17:52
 23/25 anonim ***** válasza:
77%
17 es vagyok. Na mint kiderült van mire büszkének lenned.
2022. szept. 10. 19:35
 24/25 anonim ***** válasza:
74%

Jól értem, hogy a hangod a fő probléma? Nem elég mély, inkább magas?

EZt találtam a neten a hangról:

"A nőknek és gyerekeknek jellemzően magasabb a hangjuk, ennek oka a kisebb gége és a rövidebb hangszál. Aztán amikor egy fiúknak megnő a gégéje, megnő a hangszalagja is: ettől mélyül hang."

Beszélnék a helyedben gégész orvossal, ha ez már megtörtént, akkor arról érdeklődnék, hogy esetleg akármilyen kezelés van-e erre, pl. hormonkezelés. Először a háziorvost kérdezném.

2022. szept. 12. 13:46
 25/25 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem rakj fel egy videót / fotót, lássuk miről van szó. Shrek is befutott.
2022. szept. 12. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!