Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Más férfi is hulladéknak érzi...

Más férfi is hulladéknak érzi magát?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, nincs férfias arcom. Undorítóan nő a szőr az arcomon, a hangom undorító, 55 kiló vagyok 175 centivel. Semmihez nincsen kedvem emiatt. Nem tudom, akik hasonló helyzetben vagytok, ti hogy bírjátok, de én már nehezen.

2022. szept. 7. 11:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%

10. Akkor szenvedj, utáld magad és éld le az életed egyedül. (Amúgy az önutálat és az önszeretés pont ugyanannyi energia, csak az egyiknek haszna is van.)

Csak minek kérdezel, ha utána cseszel meghallgatni minket?

2022. szept. 9. 11:54
 12/25 A kérdező kommentje:
Érdekes, egy ember se volt még innen kíváncsi rám személyesen, hogy egyáltalán meggyőződjön róla, hogy mi a probléma. Oké meghallgatlak titeket, és? Attól ugyanúgy semmibe fognak nézni a nők, ha már a telefonba a fodrász nem akart nekem időpontot adni, mert azt hitte nő vagyok. Ennyit erről. FOGALMATOK sincs min kell keresztül mennem nap mint nap
2022. szept. 9. 11:58
 13/25 anonim válasza:
70%
Rendben, szóval akkor mi a problémád? Eddig felvázoltad, hogy elégedetlen vagy a külső adottságaiddal és kirekesztettnek érzed magad
2022. szept. 9. 12:30
 14/25 A kérdező kommentje:
Külső alatt mindent értek amit más közvetlenül meg tud tapasztalni anélkül hogy ismerne. A hangom vágott tönkre mindent.
2022. szept. 9. 13:11
 15/25 anonim ***** válasza:
60%

Nekem az volna a kérdésem, hogy mit szeretnél a kérdéssel elérni? Tanácsot kérsz, iránymutatást? Vagy esetleg együttérzést? Én azt tudom neked mondani, hogy ha ezeken nem tudsz változtatni, akkor el kell engedni. Mindenkinek van valamilyen ami miatt kevesebbnek érzi magát mint a másik. De azzal hogy ezekre koncentrálsz jó hogy depresszioba süllyedsz. Abból pedig nehéz kitörni, de nem lehetetlen.

Te is tudod, hogy attól nem lesz jobb ha ezen gyötrödsz.

2022. szept. 9. 14:16
 16/25 A kérdező kommentje:
Pont, hogy nem gyötrődök mert egy ideje tinderezek, próbálok nők felé nyitni csak az igazság az hogy elhajtanak.
2022. szept. 9. 14:48
 17/25 anonim ***** válasza:
88%

Figyu ez ilyen sajnos, de nem szabad feladni. Én meleg vagyok, sok évig küzdöttem ezzel, rámentek a 20 éveim, de lassan elfogadom magam teljesen. Randiztam már, de nem tartott egyik se sokáig. Otthon se mondhatom el mindenkinek (idös szülő, velem lakik, nem értené meg). És akkor arrol ne is beszéljünk hogy mit gondol a társadalom a melegekröl. Léthatod, nekem is sok gondom van a szerelmi életben, de nem adom fel, mert nem szabad. Nem akarok egyedül megöregedni, ezért küzdök azért hogy valahogy jobb legyen. És az is lesz, hinni kell benne. Ha nem hiszel, és nem teszel érte akkor nem is fogod elérni a célod.

Oké vannak dolgok amiket nem szeretsz magadon, de mik azok amit szeretsz? Mik azok a dolgok amikért rajongsz? Vannak emberek, karakterek akikre felnézel? Ha van akkor mi miatt? Ha megvan az a tulajdonság, akkor probáld elsajátitani. Ha elsajátitod azt amiért malakit szeretsz, felnézel rá, akkor magad is egy kicsit jobban fogod szeretni és több lesz az önbizalmad is.

Az olyan dolgokon amiken lehet, meg kell probálni változtatni. Amiken pedig nem lehet azt el kell fogadni. Ki tudja, lehet ami épp neked nem tetszik magadon, amásiknak pont fog!

A párkeresés nehéz, de nem lehetetlen.

Én sem vagyok sikeres, de mégis voltam már szerelmes, és rohadtul fájt amikor nem viszonozták. De nem fogom emiatt magam örökre megbélyegezni. Az hogy neki nem kellettem nem az én veszteségem hanem az övé.

Fejleszd magad, probáld meg a jo tulajdonságaidat mégjobbá tenni, a rosszakat pedig kijavitani, vagy legalább jobbá tenni.

2022. szept. 9. 16:00
 18/25 anonim ***** válasza:
23%
Jaj Istenem, Zoli
2022. szept. 10. 00:09
 19/25 anonim ***** válasza:
23%
Srácok, ismerem a kérdezőt, Zolinak hívják, sajnos komoly önértékelési zavara van, sztm mi nem tudunk segíteni neki
2022. szept. 10. 00:17
 20/25 anonim ***** válasza:
84%
A valaszaidat olvasva szerintem te szerelmes vagy a problémáidba. Szépen lepontozol olyanokat, akiknek sikerült, nem is látsz más alternatívát. Ezzel a hozzáállással reménytelen vagy. De ne aggódj. Még nem fáj eléggé. Ha már elegge fájni fog, akkor fogsz keresni a jelen szokásodtól eltérő módszereket. Na hajrá told azt a lepontozást, nem nekem teszel szivességet, ha elgondolkozol, mit tudnál másképp csinálni, mint eddig. Mindenki az azonnal ható csodapirulákat keresi, szerintem azt kéne felfogni, hogy olyan nincs. Ha te hajtod a magad igazát, akkor ott is maradsz, ahova eljutottál az eddigi szokasaiddal, ezért kár volt a gyakorira írni.
2022. szept. 10. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!