Van olyan, akinek 18 éves kora után nő a pénisze drasztikusan?
18 éves fiú vagyok. Akkora pénisszel, mint egy 10 éves, kb. Engem ez eléggé zavar.
Későn érő vagyok, apukám is az volt. Amikor a többieknek már szőrös volt az arca nekem még semmi. Még mindig nem tudok normális szakállat növeszteni. Csak kis szőr darabjaim vannak:/
Apukám egyébként giga pénisszel rendelkezik. És ezért nem értem miért vagyok ennyire szerencsétlen.
Köszi, ha válaszolsz és nem trollkodsz.
Már miért kezdene éppen 18 éves kor után nőni? Pont 18 után, ami egy konszenzusos életkor, amit a társadalom jelölt meg, mert valahonnan el kell kezdeni felnőttként kezelni az embereket. Fura lenne, ha a test is éppen így döntene.
El kell szomorítsalak: elég kevés esély van rá, hogy nőni fog még drasztikusan. Gyakorlatilag 0%.
Én is mindig ezzel nyugtattam magam, hogy biztos nőni fog. Nem nőtt, de képzeld, ennek ellenére voltak kapcsolataim, most házas vagyok, szóval talán mégsem a méret a minden.
Az arcom legalább beszőrösödött.
10 centi alatt beszélhetünk kis péniszről. Akinek 10 centi alatti, az már babakorban is látható, mert már akkor is sokkal kisebb.
Ebben a méret tartományban valószínűleg túl alacsony a tesztoszteron hormon szinted, ezért fejlődött alul a pénisz méreted, ahogy ezért is szőrösödsz kevéssé. Nemrég olvastam, hogy egy felnőttkorban lévő férfinél sikeresen alkalmaztak hormon terápiát, több centimétert is nőtt a pénisze. Persze ez csak egy eset volt, nem tudom, van e manapság Mo.-on is alkalmazott bármiféle terápia erre.
Annyit tudsz tenni, hogy elmész endokrinológushoz, kéretsz egy hormon panelt a problémáid felsorolásával.
Azt hozzátenném, hogy ha állva 12 centit eléri, vagy a körül van, esetleg nagyobb, akkor csak ekkora mérettel áldott meg a sors és nem lehet vele semmit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!