18 éves fiú létemre nagyon magas a hangom. Meg fog változni?
Jó, nyílván 80 éves koromra majd bereked valamennyire, de most???
Rengetegen b*szogattak emiatt amikor 9.be, gimibe kerültem, hogy ez biztos b*zi, olyan b*zis hangod van.
Randiztam egy lánnyal elmentünk sétálni egy hónapja és utána a barátnőjének panaszolta, hogy "olyan irritálóan magas hangja van)
És engem is nagoyn zavar. Az osztálytársaimnak már mind normális férfias hangjuk van, még annak is akinek nem mély dörmögős. Visszahallgatva telefonbeszélgetéseket én si elborzadok a hangomon.
Nem lányos, nem vékony, csak olyan magas férfihang. De nem oylan nyafogós, mint a melegeknél, csak egyszerűen magas.
Mikor fog bemélyülni? Lesz változás? Már 7. vagy 8. osztályban (nem emlékszem pontosan) megjegyezte a védőnő, hogy valamiért nem mutálok mint a többiek.
Most 11.-es vagyok. Arcszőrzetem normális, ha egy hónapig nem borotválkozom, akkor így nézek ki:
A legszomorúbb az egészben, hogy a töritanárom lecseszett, hogy kapcsoljam ki a mikrofonon a hangeffekteket :( Csak annyit válaszoltam: Tanárúr, ilyen a hangom.
Nagoyn elszomorít, az oszt. társaimnak mind rendes hangja van. Soha egyszer nem tudtam kipréselni magamból 18 éveshez méltó hangszínt.
Mindigis ez a magas, rezonancia mentes hangom lesz?
Apukámnak is magas a hangja és hát gondolhatod hogy ha van már írni tudó gyereke akkor eléggé felnőtt. Nekem csak akkor tűnik fel hogy magas hangja van ha bemélyíti ilyen dörmögösre, de az nem a természetes hangja, csak pár mondatot tud olyan mélyen beszélni.
Valószínű hogy nem fog változni a hangod vagy csak nagyon kicsit. A bántó megjegyzéseket meg hesegesd el, mert erről nem tehetsz.
Sajnos a hangod már nem fog változni, csak majd a tipikus évek során az öregedéssel járó változás lesz.
Ne foglalkozz velük. Próbáld meg őket kizárni, és elengedni ezt a füled mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!