Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Páromnak elszakadt a fitymafék...

Páromnak elszakadt a fitymaféke, miközben vertem neki. Picit vérzett, de utána abba maradt. Lehet baja ettől?

Figyelt kérdés

Nem erősen, lassan és finoman huzogattam, nem feszegettem.

17L

tegnapelőtt 22:29
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Urológust keressetek fel mindenképp.
tegnapelőtt 22:29
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Te kis bestia😁
tegnapelőtt 22:32
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Az ilyen balesetektől kiráz a hideg...
tegnapelőtt 22:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha mereven hátrahúzta, akkor a kupak alá lement kb 3 cm-t a bőr. Most már mégjobban.
tegnapelőtt 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

Legjobb orvossal megnezetni. Ha vegig szakadt akkor meggyogyul azt kesz. Ha csak reszben szakadt el akkor visoznt lehet, hogy ott gyengebb lesz es maskor is el fog szakadni ami egeszen nagyon is tud verezni.

Ha nem jo ugy ahogy van meg tudjak muteni egy par perces eljarassal ugy, hogy utanna jo legyen.

tegnapelőtt 22:58
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem lesz baja ettől, de ezek a területek erősen véreznek, óvatosan kell velük bánni.
tegnapelőtt 22:59
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Minek menjen egyből urológushoz lol xDD Az egy kis vékony bőr, tegyetek rá fertőtlenítőt és meggyógyul.
tegnap 00:51
 8/9 anonim ***** válasza:
82%

Jól mondta az egyes, nézesse meg urológussal! Ha nem szakadt el teljesen, máskor is berepedhet. ha rövid. Ha pedig rosszul forr össze, ugyanott tart.

Majd az urológián eldöntik, van-e további teendő.

tegnap 01:03
 9/9 anonim ***** válasza:
24%
Semmi baja nem lesz. Meggyógyul nem kell foglalkozni vele.
tegnap 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!