Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lányok, szerintetek egy férfi...

Lányok, szerintetek egy férfi szőrős vagy szőrtelen legyen?

Figyelt kérdés
És hol-mi?

2022. szept. 1. 20:11
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Nekem szőrtelenül jobban tetszik, kivéve kar és láb, ott hagyja meg.

16/L, nem ismerkedem.

2022. szept. 1. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Tízen éves fejjel úgy voltam, szortelen .

Aztán idősebb lettem, rájöttem, hogy bizonyos helyeken jól tud állni néha ferfiakon, de kategória valogatja .

Illetve mikor szereted a másikat, ez részlet kérdés :D

Nőként én is figyelek magamra, szóval dzsungel sosincs, de borosta stb van. Ezt a másikon is el tudom viselni.

A párommal ismerjük egymást, tudjuk mi az a szint, ami zavarja a másikat, és akkor lépünk. De munka után, ellátva a többi feladatot, fáradtak vagyunk, úgy szeretjük egymást, ahogy, de ha intimebb témát tervezünk, mindkettonk igyekszik megfelelni, és borotvalunk :D

2022. szept. 1. 20:19
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
16 évesen...
2022. szept. 1. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:
49%

Háta ne legyen szőrös.

Mellkasa enyhén.

Arcra sima vagy borostás. Szakáll annyira nem jön be.

Egyéb helyeken én nem szeretem ha leszedik.

2022. szept. 1. 20:31
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Kislányok kisfiúkat keresnek, nők férfiakat. Remélem, ez egyértelműsíti a válaszomat.
2022. szept. 1. 20:38
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

Mint koránérő típusként írom (12 éves koromban már "rendes" szőrzetem volt kivéve szakáll)

Szerintem a full csupasz és a dzsungel se jó, valahol a 2 közt, pl mellkason (méretre vágva nyílván ne legyen túl hosszú), láb legyen szőrös.

De Hát, ágyék legyen leszedve.

Szakáll ha ápolt akkor rendben, ízlés kérdése, de borotvált arccal nem lősz mellé szerintem. 20F

2022. szept. 1. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:
11%
Én azt vettem észre kondi és uszoda öltöző zuhanyzóban hogy a tizen és huszon éves korosztály egyre nagyobb része kezd megint a szőrös ágyék felé menni
2022. szept. 1. 21:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a nagyon szőrös fajta legyen inkább szőrtelen. A többinek meg úgyse lesz türelme ezzel hosszú távon foglalkozni, tehát édes mindegy, mit határoz itt el. Én speciel nem szeretem ezt a szakállaskodást, de az igazsághoz tartozik, hogy nem vagyok többségben a véleményemmel.
2022. szept. 1. 23:29
 9/9 anonim ***** válasza:
91%
Csak a háta ne legyen szőrös, a többi nem érdekel.
2022. szept. 2. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!