Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Bentőtt lábújköröm ellenszere?

Bentőtt lábújköröm ellenszere?

Figyelt kérdés
A nagy lábújjaimon folyton benő a köröm, menni alig bírok. Kiszoktam vágni ,olyankor enyhül a fájdalom másnapra már egész tűrhető kb.1-2 hétig. Most viszont kivágtam, de eszméletlenül fáj,szúr,nyílal,gennyes... van erre valami módszer, hogy véget vessek ennek a kínlódásnak?

#köröm #genny #fánydalom
2022. júl. 12. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Debrecenbe privát lézerrel műtik és soha többé nem problémás.
2022. júl. 14. 20:04
 12/13 anonim ***** válasza:

sosem szabad kivágni, csk szakembernek. a legjobb amit legközelebb tehetsz, ha ilyen van, hogy hagyod nőni a dudort

most meg menj el sebészetre, oda időpont se kell, csak sort kivárni, nehogy elfertőződjön

2022. júl. 14. 20:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Felejts el mindent, amit az előző hozzászólók írtak. Hallgass rám, én 30 évig küzdöttem ugyanezzel a problémával. Évente sebészet, kivágták, levették, visszanőtt, levágtam, benőtt, kivágtam, begyulladt. 14 éves koromtól pokollá tette az életem, azt hittem, ez valami büntetés. Aztán egy focista barátom észrevette, hogy sántítok és rákérdezett, elmondtam neki a bajom. Elkerekedett szemmel közölte, hogy létezik egy rutin beavatkozás, amit náluk a csapatban mindenkinek megcsináltak, hogyhogy én nem tudom? Rákerestem a neten a lézeres körömágy, vagy benőtt köröm lézeres kezelése kifejezésekre, telefonálgattam párat, majd időpontot kértem a "műtétre". Életem legjobb döntése volt, ráadásul megtaláltam azt az orvost, aki Pesten nagyon drágán műt, de saját vidéki klinikáján töredék áron gyúgyít. Azóta (7 éve) semmi problémám vele. Privátban megadom az orvos elérhetőségét, ha kell.
2022. júl. 15. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!