Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Valakinek tapasztalalata...

Valakinek tapasztalalata pénisznagyobbító műtéttel kapcsolatban?Mennyire kockázatos ezt ma megcsinálni?Sajna csak 12 cm 4.5 vastag nekem az a +2/3 cm megváltás lenne.Ha már tulvan ezen és leírná a tapasztalatait örülnék

Figyelt kérdés

2022. júl. 7. 19:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Külsömmel nincs gond és anyagilag is rendben vagyok.Igazábol itt a gond az hogy anyira bennem van ez a méret hogy ez miatt nem probálkozok
2022. júl. 8. 11:53
 12/15 anonim ***** válasza:
persze érthető egyreszt férfiak vagyunk megy verseny hiaba jatszuk hogy nem más részt hajrá volt egy srác nezd kiujjadra akkor farka van szoszerint vastagsaga is és nőjet meg is megkurta szval ezért is mondtam oké jobban mutat ha nagy de lényeg tedd be ha kevesli mehet seggbe és akkor már nem is lesz olyan kicsi :D
2022. júl. 8. 15:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerencsére van kezed, van nyelved...
2022. júl. 10. 00:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Pszichológus kell neked, nem sebész.
2022. júl. 12. 21:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyenbe ne menj bele. Nekem körülmetélésem volt, de nagyon sok ideig tartott amíg meggyógyult és nagyon fájdalmas is volt. És a heg a mai napig érzékenyebb szóval nem a legjobb.

Inkább hagyd meg ilyen méretben, attól úgyis fogsz magadnak párt találni, a legtöbb embernél ugyse lesz ez kizáró tényező. Csak tényleg tedd félre ezt a félelmet és légy magabiztos. Hidd el, ha látják, hogy magabiztos vagy az nagyon sokat segít.

2022. júl. 25. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!