Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért az oltástól várják az...

Miért az oltástól várják az emberek a megváltást? Hogy 100%-os biztonságot ad a vírussal szemben? És hogy minden olyan lesz, mint a vírus előtt?

Figyelt kérdés
Mert attól még ugyanúgy kell maszkot hordani, a gyártó nem vállalja a felelősséget az esetleges mellékhatásokért, és attól még ugyanúgy el lehet kapni a vírust.
2021. jan. 20. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
42%

Vicc az egész. Pláne, hogy pár hónapig véd az oltás is elvileg, szóval... sok értelme nincs szerintem. Aki fél vagy veszélyeztetett, az oltassa be magát, de szerintem nem kéne ehhez kötni az utazást, rendezvényen való részvételt.

Hosszú távon szerintem nem ez a megoldás, hanem... nem is tudom, talán az kéne h a vírus elgyengüljön magától vagy passz... csakhát ez évek..

2021. jan. 20. 11:46
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Gondolom egy kis megnyugvást azért akkor is okoz, ha nem is 100%-osan. De annyira én sem értek hozzá.
2021. jan. 20. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

Egyrészt azért, mert nagyban csökkenti az esélyét annak, hogy én magam megbetegszem, vagy megbetegítek valaki mást.

Másrészt azért, mert ha az emberek kellő százaléka lesz már beoltva, akkor a korlátozások nagyobbik részét el fogják törölni.

Harmadrészt fontos lesz ahhoz, hogy vissza tudjunk térni a megszokott életünkhöz, hiszen úgy tűnik, nem lehet majd nélküle pl. utazni.

2021. jan. 20. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

"attól még ugyanúgy el lehet kapni a vírust."

Ez egész egyszerűen nem igaz.

2021. jan. 20. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Mert más fertőző betegségek is azért szorultak vissza, mert a lakosság nagy része immunis lett. Máshogy nem állhat vissza az élet.
2021. jan. 20. 11:59
 6/7 anonim ***** válasza:
32%
Mert ezt adja be nekik a média és mert cenzúráznak minden oltással ellentétes véleményt, videót.
2021. jan. 20. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Végre tódulhatnátok vissza kocsmázni, erre beálltok antivaxernek a maradék agyatokkal, gratulálok.
2021. jan. 20. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!