Miért az oltástól várják az emberek a megváltást? Hogy 100%-os biztonságot ad a vírussal szemben? És hogy minden olyan lesz, mint a vírus előtt?
Vicc az egész. Pláne, hogy pár hónapig véd az oltás is elvileg, szóval... sok értelme nincs szerintem. Aki fél vagy veszélyeztetett, az oltassa be magát, de szerintem nem kéne ehhez kötni az utazást, rendezvényen való részvételt.
Hosszú távon szerintem nem ez a megoldás, hanem... nem is tudom, talán az kéne h a vírus elgyengüljön magától vagy passz... csakhát ez évek..
Egyrészt azért, mert nagyban csökkenti az esélyét annak, hogy én magam megbetegszem, vagy megbetegítek valaki mást.
Másrészt azért, mert ha az emberek kellő százaléka lesz már beoltva, akkor a korlátozások nagyobbik részét el fogják törölni.
Harmadrészt fontos lesz ahhoz, hogy vissza tudjunk térni a megszokott életünkhöz, hiszen úgy tűnik, nem lehet majd nélküle pl. utazni.
"attól még ugyanúgy el lehet kapni a vírust."
Ez egész egyszerűen nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!