19 éves férfiként 170 centi magas vagyok. Ennyi idősen még nőhetek? Hallottam, hogy valaki még 10 centit nőtt 20 évesen. Legenda csak valószínűleg. Nem nagyon reménykedem, de +10 cm megváltás lenne nekem. Szar alacsonynak lenni.
Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 18:13
1/9 anonim válasza:
Testrészem számíts arra hogy így maradsz...
De ne csüggedj.
Én pont 10 centivel vagyok nálad nagyobb... Nincs sok előnyöm xD
2/9 anonim válasza:
Én ugyan nő vagyok, de 23 évesen még nőttem pár centit, szerintem férfiaknál is előfordulhat még némi növekedés, ha 10 centi nem is.
3/9 anonim válasza:
szerintem még kb 5 centit nőhetsz
4/9 A kérdező kommentje:
150 magas lányoktól kapom meg, hogy túl alacsony vagyok hozzájuk lol. Nekem nem lenne bajom a magasságommal, plusz ha 190 lennék is a nagyon alacsony lányok jönnének be. Csakhát magasak az igények a lányok részéről.
2021. aug. 27. 18:35
5/9 anonim válasza:
Én is 175 körül vagyok 27-évesen, és én is néha alacsonynak érzem magam. 17 évesen nöttem 9 centit,ami fura is volt. No azóta se.. :)
6/9 anonim válasza:
4#
Első vagyok, erről beszéltem...
Én is megkapom, ennyi erővel nekem is 10 centi kéne... Olyat keress aki nem ezzel foglalkozik.
7/9 anonim válasza:
#4 akkor ez legalább segít kiszűrni a teljesen hülye lányokat.
8/9 anonim válasza:
Ha egy lány a magasságod miatt nem áll szóba veled, jobban jársz nélküle.
9/9 anonim válasza:
Tudod h ez kifogas ugye? Az alacsonysagod? Ne torodj veluk. Masnak a barna hajad nem fog tetszeni akk ugye nem irod ki hogy lehet e meg szoke a hajad? Ugye erzed az osszefuggest? Na puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!