Pár napja súlyzóztam, illetve marokerősítőt használtam. Utána elkezdett fájni a könyököm? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Tehát pár napja súlyzóztam, marokerősítőztem 2-3 órát (súlyzó csak 20perc, mivel nem szabad nekem intenzíven).
Később észrevettem, hogy nagyon fáj a könyököm amikor kinyújtom.
Nem is fájdalom, hanem inkább olyan fura érzés, mintha az izmok nőnek, de kellemetlen.
Probléma, vagy pár nap múlva elmúlik?
2022. júl. 5. 08:03
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd jelentkezem! 😀
2022. júl. 5. 08:22
3/9 anonim válasza:
Elvileg el kellene múlnia. Ha nem múlik el 3 nap múlva vagy nem enyhül, akkor menj el a háziorvosodhoz.
4/9 anonim válasza:
kellene egy szemelyi edző hogy ne sérülj le mert lefogsz sajnos
5/9 A kérdező kommentje:
Hát itthon csinálom, konditerembe meg csak fogyni megyek (kondigépek, háterősítés).
2022. júl. 5. 17:05
6/9 anonim válasza:
Akkor peddig valami jo videos akit leutanzol
7/9 anonim válasza:
Kenjed Sport krémmel,biztosan használni fog.
8/9 anonim válasza:
Helytelen gyakorlat végrehajtás, túlterhelés, nem megfelelő bemelegítés/lenyújtás, gyenge ízületek.. tucatnyi oka lehet, és ahogy olvaslak, nálad szinte bármelyik lehetséges, mert nem úgy tűnik, mintha bármennyire is képben lennél a súlyzós edzésekre vonatkozóan..
9/9 A kérdező kommentje:
Súlyzózni régebben is súlyzóztam, kézisúlyzó.
Szerintem megerőltettem a marokerősítővel.
2022. júl. 6. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!