Péniszgomba ellen javaslat?
Szerencsére nem komoly, nem fáj, csak pár apró piros pötty. Canesten kevésbé, Betadine kenőcs használ. Csak napi 1-szer tudom bekenni. Mikor úgy tűnik, hogy meggyógyult akkor pár napra rá újra kezdődik.
Valaki járt már így és kilábalt belőle?
Valószínűleg akkor nem gomba,hanem bakteriális fertőzés, hogyha a gomba elleni krém nem hatásos.
A helyedben befejezném az otthoni bacakodást és elmennék dokihoz.
Miért csak napi 1x tudod bekenni? Nem fürdesz, nem mosol kezet, pisilsz többször?
Jobban jársz, ha elmész bőrgyógyászhoz, és megnézeted.
Nem szex útján kaptam el, de a betadine is gomba elleni krém, ami hatásos írtam. Napi 1 fürdés után tudom bekenni, csak tiszta felületre lehet a krémet felvinni. Reggel és munkában erre nincs időm.
Doki kb 15-20ezer ft azért nem megyek még, és lehet csak azt mondja kenegessem aztan majd elmúlik. Urológus lehet jobban ért hozzá, mint bőrgyógyász.
Tehát egyéb gomba elleni szert tudtok e vény nélkül?
Maradjunk annyiban hogy a Betadine az általános fertőtlenítő, nem célzottan gomba elleni krém. Mivel pedig kiújul, így biztos lehetsz benne, hogy nem gomba, hanem bakteriális fertőzés, amit belsőlegesen kell kezelni valószínűleg, azt pedig doki fogja tudni hogy mit ír fel.
Bőrgyógyászt kell felkeresni, nem urológust, de akár lehet hogy a háziorvosod is tud segíteni.
TB alapon is van ellátás, nem kell magánba menni.
A reggel nincs időre csak annyit hogy kb 3 perc amíg a csapnál megmosod a fürdőszobában, utána bekened. Szóval ez a nincs időd rá, csak a saját kifogásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!