Tudnátok valami javaslatot az alábbi problémára?
Figyelt kérdés
Most voltam nemrég urológusnál, ugyanis nem lehetett hátrahúzni a bőrt még nyugalmi állapotban sem. Az orvosnak sikerült, fehér lerakódás van a makk aljánál, illetve minimális szűkület. Felírt Dermovate kenőcsöt, amellyel napi kétszer kellene kenni, mosni, illetve húzogatni a bőrt. Viszont ha kicsit is hozzáérek kézzel a makkomhoz, nagyon érzékeny, kellemetlen a tapintás. Viszont a visszahúzás egyre jobban megy. Mit lehetne tenni, hogy az érzékenység megszűnjön? Mert így nagyon nehéz a kenőcs használata is.22 vagyok.2017. jún. 12. 13:15
1/2 anonim válasza:
Ezzel sajnos nem tudsz tenni mást, minnél többet fogdosni, foglalkozni kell vele. Egy idő után majd hozzászokik, és nem lesz annyira érzékeny.
2/2 anonim válasza:
Le volt tapadva a váladék miatt a fitymád,természetes,hogy érzékeny a makkod,hisz' sérült valamilyen szinten.Idővel regenerálódik.Mondjuk azt nem értem,hogy miért vártál ezzel 22 éves korodig.Nem tisztálkodhattál valami alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!