Tudtok megoldást merevedési problémára?
Lelki okai vannak 90%-ban, és szakember kell hozzá.
Elég aggasztó, hogy evvel a gonddal él régebb óta, és nem kíván tenni a testi-lelki egészségéért, és nem oldja meg!
Te nem fogod tudni helyette megoldani az ő problémáját.
Mért ment szét az előző kapcsolat? Csak nem azért, mert szrt bele megoldani a merevedési (és más szerelmi) problémát?
"Amióta velem van volt vele orvosnál, ami szerintem nagy erőt és szeretetet jelent, mutat."
Szerintem nem. Ez olyan, mintha csak akkor tennél a körömgombád ellen, ha van párod. Arról nem is beszélve, hogy neki előttted is 14 évig volt.
Igen, nagy erő és bátorság kell hozzá, aminek kb. 4 éves korra kell kialakulnia, mikor az ember megtanulja, hogy a bajával merjen segítséget kérni, mert muszáj. Ez az ember évek óta él egy betegséggel, és külső nyomásra tett csak ellene valamicskét átmenetileg.
Én ezt látom.
De az istenért, mintha vakbélműtétet akarnál végezni otthon, és ahhoz kérnél netezőktől instrukciókat!
Legalább a háziorvost kérdezze már meg a fiúd, mivel áll szemben!
Szerintem ti azért szerettetek egymásba, mert mindkettőtöknek rossz volt a házassága. Szerintem az előző párjaitok kergettek benneteket egymás karjába. Úgyhogy ők szégyeljék magukat ne ti!
A tutit nem tudom megmondani, de engem, és még sok más férfit is érdekelne. Szerintem neked csak annyi a dolgod, hogy szívből szeresd, és legyél vele mindig, mindenben őszinte, és "fogd a kezét".
Amit a felesége 14 évi kemény munkával tönkretett, azt nem lehet egyszerű rendbehozni. Azért drukkolok nektek. :-) Az a legfontosabb, hogy érézze a szeretetedet, és hogy szükséged van rá.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!