Tudtok megoldást merevedési problémára?
Kedves utolsó (10-es) válaszoló!
Nagyon köszönöm a kedves szavaidat! Mindketten nagyon szeretjük egymást, amit éreztetünk és tudatunk is minden nap a másikkal. A többi válaszoló nem is igazándiból tudom, miért gondolkozik úgy, ahogy... Volt már orvosnál, vérvizsgálat stb... és minden rendben van. Inkább lelki eredetű a probléma. A háziorvos is és az urológus is sz*rt az egészbe... Szedjél gyógyszert azt csinálj, amit akarsz... úgyhogy egymásra maradtunk nagyon úgy néz ki :) Bár nem félek a kihívásoktól, sőőőőt tegnap is fantasztikus napot és estét töltöttünk el egymással... :) és nagyon remélem hogy ez még csak a kezdet és életem végéig boldoggá tudom Őt tenni ...
10: Szakember alatt nem orvost értettem...
Szexológus, pszichológus, kineziológus, akupunktőr, családállító, SVT, stb.
Teli van szakértőkkel a net, akiktől ingyen lehet kérdezni!
Nem vili, hogy valakinek 15 éve van egy gondja, és még ott tart, hogy elmegy orvoshoz, aki megvonja a vállát, és akkor megáll a tudománya...
Ja, és orvosok közül a andrológiai szakterület. Gondolom, andrológust értettél orvos alatt, ha valaki nem tudta megoldani a problémát, akkor kell menni másik szakihoz.
Ez egy 3-4 hét alatt orvosolható probléma, gyógyszer nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!