Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehetnek ezek a rosszull...

Mitől lehetnek ezek a rosszullétek?

Figyelt kérdés

Nos olyan problémám lenne, amit nem tudok hova tenni, ezért szeretném a segítségeteket kérni értelmes válaszokban! Lényeg a lényeg, hogy két hete voltam párommal moziban, és kb 15 perc után olyan rosszullét lett rajtam, hogy ki kellett jönnünk. Hogy mit éreztem? Egyik percről a másikra mintha egy péklapáttal szíven vágtak volna, a szívemtől elöntött szétterülősen a forróság, a pulzusom kb 150 lehetett, elkezdtem zihálni, remegni, szédülni, és hányinger is hozzá csatolódott. Ezt nem tudtam hova tenni igazából. cukros nem vagyok, a vérnyomásom szerintem jó, mivel sok éven át edzettem és sose volt ilyen. Nah most jön a poén. Tegnap voltam moziba szintén, Imax 3D. és hát igen... 5 perc után ismételten ugyan így rosszul lettem!:( ismételten ki kellett jönnünk. Az első bazi hangos résznél kezdődött. És most jön az első valószínű válaszra az én válaszom. Igen bírom a hangerőt, 1600Wattos házimozim van és imádom, ha üvölt! Szóval nem tudom, mi lehet! Segítsetek!

22/F

2010. szept. 13. 14:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Pánikbetegség?
2010. szept. 13. 14:17
 2/15 anonim ***** válasza:
talán pánikroham, amit a mozitermek, a bezártság hoz ki belőled? le is izzadtál, halálfélelmed volt azokban a pillanatokban? nehezen vetted a levegőt? mert ha igen, akkor lehet, hogy az volt
2010. szept. 13. 14:17
 3/15 anonim ***** válasza:
a párom is rosszul van a 3D-ben, hasonló tünetekkel. Lehet, hogy van, aki nem bírja.
2010. szept. 13. 14:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagy eséllyel pánikroham. Ha gyakran (hetente-naponta) előfordul, akkor orvosi eset, egyébként csak olyan kis egyedi mellésiklás, ami mindenkinek előfordul 1x-2x az életében.

Ha gyakran jelentkezik ez, irány az orvos.

Persze más is lehetne, nem csak pánikroham, de mivel ugyanabban a szituációban fordult elő mindkét esetben, ezért nagyon valószínű, hogy az, és nem szervi probléma.

2010. szept. 13. 14:25
 5/15 anonim ***** válasza:
második vagyok: nekem is volt egy kb. egy éves időszak amikor párszor (kb. ötször előfordult). aztán egyszer csak rendbe jöttem. ez már 4-5 éve volt, azóta Hála Istennek semmi. remélem neked is csak egy nehéz időszakod van. nem stresszes az életed mostanában?
2010. szept. 13. 14:28
 6/15 anonim ***** válasza:
beparáztál a 3D-től
2010. szept. 13. 14:28
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nos pánikbetegségnek nem örülnék, de nem látom valószínűségét, mert hát idáig miért nem jött ki?:S Voltam már régebben is 3D-ben és akkor nem volt gond, nagyon tetszett és végig tudtam nézni. A kéthéttel ezelötti mozi pedig sima rendes mozi volt nem 3D. Hát halál félelmem nem hiszem, hogy volt, vagy legalábbis nemtudom behatárolni hogy az milyen is lehet. Bezártság érzet meg hát fura, mert a liftekbe pl nem vagyok rosszúl, se autóba, se sehol. Nem tudom mi lehet! De szerintem egy kardiológia beutaló nem árt. Szerintetek se? Köszönöm
2010. szept. 13. 14:32
 8/15 A kérdező kommentje:
Stressz? hát az volt nem kevés sajnos. De mikor felidegesítettek akkor is kicsit rosszúl lettem, de az egy "egészséges" rosszúl lét volt nem pedig ilyen. Akkor egyikse jött ki rajtam így. Köszönöm a válaszod.
2010. szept. 13. 14:35
 9/15 anonim ***** válasza:

Majdnem biztos vagyok benne, hogy pánikbetegség.

Ami bármikor előjöhet.

Pszichiátert megkeresni...gyógyszert szedni...ha időben gyógykezelik ki lehet belőle gyógyulni.

A kardiológia, borítékolom, hogy negatív lesz.

2010. szept. 13. 15:39
 10/15 anonim ***** válasza:
minden pánikbeteg azt hiszi, hogy valami szívproblémája van. én is kivizsgáltattam magam, persze minden rendben volt. csak az a rossz az egészben, hogy a tünetetek nagyon is valóságosak, így elég rémisztő az egész.
2010. szept. 13. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!