180 centiméterhez hány kilónak kellene lennem?
180 centiméter vagyok és 70 kiló, 23 éves férfi.
Kissé vékonynak érzem magam, kiírtam már egy kérdést erről, hogy kellene-e súlyt felszednem és a többség szerint igen, viszont azt nem írták meg, hogy szerintük hány kilónak kellene lennem, az interneten a különböző oldalak is mást írnak. Orvos szerint sovány vagyok.
Testmagasság -100 és +-10% ezt szokták átlagosnak mondani a férfiaknál.
Mivel csak a 2 adatot adtál meg, így passz. Lehet 70kg vagy, de 8%-os testzsírszázaékkal. Én 182 vagyok és 78 kg, 3 éve kondizom és egész évben olyan 12% körül van a testzsírom, teljesen jól érzem magam így, max pár kg izom még, de nem akarok 90-100 kg lenni.
Azt mondom, hogy ha nem érzed jól magad a testedben, akkor változtass, de ne külső nyomás miatt, mert hogy soványnak találnak. Inkább maradj 70kg, minthogy behízzál 90-re és dagadt legyél.
Régen én is kondiztam, 15-19 éves koromban. Azóta abbahagytam, csak hébe-hóba edzettem megszakításokkal. Most nemrégen elkezdtem megint rendszeresen.
Igazából szerintem ha csak nekiállnék enni többet az nem tudom mennyire lenne jó. Izomban meg 10-20 kilót felszedni elég macerás. Húszat talán nem is lehet. 80-90 kilósan meg nem tudom mennyire tudnék mozogni, tudnék-e ugyanúgy futni, felhúzni magam a rúdra, fekvőtámaszozni, stb. főleg ha ez nem izom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!