Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy vegyem rá a párom az...

Hogy vegyem rá a párom az orvosra?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve vagyunk együtt, én azóta látom ezeket nála, ő azt mondja kiskora óta ilyen.

Minden étkezés után öklendezik, köhög percekig.. Jön a sava , fáj a gyomra. Volt már véres széklete is és sorolhatnám.

Milliószor mondtam neki, hogy menjen orvoshoz, sehogy sem tudom rávenni.

Refluxra tippelek , de én sajnos nem vagyok orvos.. Valami ötlete lenne valakinek? Akár az, hogy ezt lehet-e kezelni ha ilyen makacs vagy arról hogy miként vegyem rá , hogy megnézesse magát.

Félek hogy komolyabbra fordul..

2021. dec. 27. 21:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nolpaza control 20 mg vény nélkül kapható, pantoprazol van bvenne mint a receptkötelesekben, csak kevesebb. Érdemes megpróbálni, pár nap szedés kell neki mire látható javulást hoz.
2021. dec. 28. 13:42
 12/12 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm szépen, megpróbálom ezeket a gyógyszereket. Aki pedig azt írta, hogy ez nem kapcsolat mert törődnöm kéne vele.. hát.. nem utálatból próbálok meg mindent annak érdekében, hogy jobban legyen.

Fél elmenni orvoshoz, én pedig keresem a kiskapukat , mert szeretem..:)

2021. dec. 28. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!