Vazelint töltöttem a péniszembe és most fáj, mit tegyek?
Kb 1 hete feltöltöttem vazelinnel, kb sörösdoboz méretű lett
Viszont most fáj
Olvastam hogyha augmentint és tisztaszeszt injektàlunk a péniszbe megoldódik. Rosszabb lett.. mit tegyek?
Azért végezned nem kéne magaddal.
Ostobaságot csináltál? Igen, nem is kicsit.
Rá fogja ez nyomni a bélyegét az egész életedre? Kétségtelen. Nagy árat fizettél a hülyeségedért, és ezt már visszacsinálni nem lehet.
De élsz, és rengeteg dolog van még az életben, amit csinálhatsz. Ettől még lehetsz sikeres a szakmádban például. Ettől még rengeteg szép dolog van az életben, amit megtapasztalhatsz. Sőt, ahogy már egyszer írtam, a párkapcsolatról sem feltétlenül kell lemondanod. D*gni ugyan nem fogsz, de léteznek szexmentes kapcsolatok is, illetve máshogy is lehet kielégüléshez jutni.
Én javaslom, hogy a problémáddal keress fel egy pszichológust! Előtte nem ciki a problémáról beszélned, neki pedig az a feladata, hogy segítsen a helyzet minél jobb megoldásában.
Ha az is volt, léteznek ilyenek. Oké, hogy ostobaság az ilyen vazelintöltögetés bármilyen testüregbe, meg teljesen nonszensz, de ennyi rosszindulatot nem érdemel az ilyen ember szerintem. Van elég problémája vele, hogy a hátralévő életére csonka marad és nem tud funkcionálni bizonyos szempontokból - a saját hibájából.
Nem feltétlenül különb ember sokkal az sem, aki egy karfiolkirántással, vagy csibésztallérral kapcsolatos kérdés után jön ide fölényeskedni, hogy pont annyival van több esze a kérdezőnél, hogy ne csináljon ilyet. Mert borzasztóan sportszerű belerúgni egy (most már fizikailag is) nyomorult emberbe a fotelből, ugye?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!