Vazelint töltöttem a péniszembe és most fáj, mit tegyek?
Kb 1 hete feltöltöttem vazelinnel, kb sörösdoboz méretű lett
Viszont most fáj
Olvastam hogyha augmentint és tisztaszeszt injektàlunk a péniszbe megoldódik. Rosszabb lett.. mit tegyek?
Azt mondta spanom átmenetileg rossz
De legalább nagy a szerszám :D
Hogy...mi az istent csináltál?
Na most nagyon remélem, hogy kamu, de mivel tudom, hogy egész Csongrádban és Békésben napi szinten műtenek ilyen g-ci nagy marhákat, ezért simán el tudom képzelni, hogy nem.
Úgyhogy most rövid leszek és velős.
Te egy eszméletlen nagy barom állat voltál. Nem tudom, honnan hallottad, nem tudom, hogy terjed ez még mindig (sittes/katonai eredetű móka amúgy), de tényleg csodálkozom, hogy alakul ez így.
Ugyanis örülj, ha megmarad a farkad, és csak simán impotens leszel.
A langymeleg vazelint ahogy szétdolgozod a péniszben, minden izomrost, barlangos test és miegyéb közé befolyik, majd megdermed. Kb. mintha egy szivacsban oszlatnál el technokolt, csak ugye itt nem konkrét lyukak vannak, hanem sima rések. Innentől fogva szinte lehetetlen kitisztítani, ha műtétre kerül a sor. Márpedig ki kell: fáj, netán vérzik, gennyesedik, hiszen idegen test, a kézbe beleálló szálka kb. a sokadik hatványon.
Még rövidebben, még egyszer: hihetetlen hülye voltál, és most szopni fogsz, mint a kisangyal.
Ugye most szivatsz? Gennyeset pisilek 2 napja
Azt hiszem
Augmentint azaz antibaktériumot injektálni, azt meg hogy? :o (amúgy vényköteles). Tisztaszeszt??? Ember az akkor is fáj ha simán sebbe kerül nemhogy ha beinjektálják a szövetek közé - amit egyébként egy pillanat alatt elroncsol, ennyi erővel izzó parazsat is dugdoshattál volna bele.
Ja a házi vazelezinések nagy része a balesetin végződik, begyullad, irritációt okoz, ha a gyulladás átterjed a barlangos állományra akkor ugrott a péló 😂
De nekünk legalább jó eséllyel megmarad. :D
Ha ez tényleg komoly kérdés, te lassan búcsúzkodhatsz tőle...
a péniszt macrolane val szokták tölteni ami fél év-8 hónap alatt szívódik fel.
a vazelin nem szívódik fel, mivel műanyag, ami beköt, majd tokosodik, tehát műtétileg lehet csak eltávolítani.
majd ezek után táppénz, gyógyulás, munkahely elveszítése e miatt...
szóval?
elég sok problémádba fog ez kerülni ha nem kam kérdés.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!