Vazelint töltöttem a péniszembe és most fáj, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb 1 hete feltöltöttem vazelinnel, kb sörösdoboz méretű lett
Viszont most fáj
Olvastam hogyha augmentint és tisztaszeszt injektàlunk a péniszbe megoldódik. Rosszabb lett.. mit tegyek?
2021. nov. 3. 22:22
92/94 anonim válasza:
Ezzel az utolsó papos válasszal eléggé elárulta magát a troll. Meg, hogy öngyilkosságon gondolkozik, de pár hónap alatt túl lendül ezen. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen létezhet. Azt igen, hogy valaki telelöveti magát vazkóval, de ilyen végkimenetelt mellé, nehezen.....
93/94 anonim válasza:
#92: Pedig lehetséges.
Érte egy jókora trauma, ami egy szexközpontú embernek még annál is nagyobb trauma, mint amilyennek egy átlagos férfi megélné. Ezt valahogy fel kell dolgozni. Nem ritka, hogy egy tragédia után sokan a vallás felé fordulnak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!