Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Vazelint töltöttem a péniszemb...

Vazelint töltöttem a péniszembe és most fáj, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb 1 hete feltöltöttem vazelinnel, kb sörösdoboz méretű lett

Viszont most fáj

Olvastam hogyha augmentint és tisztaszeszt injektàlunk a péniszbe megoldódik. Rosszabb lett.. mit tegyek?

2021. nov. 3. 22:22
 51/94 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan tudsz most lelkileg megbírkózni azzal, hogy nem vagy többé potens férfi?
2021. nov. 7. 01:30
 52/94 anonim ***** válasza:
93%

Bennem azért megfordult pár nagyon komoly kérdés.

- Mi a retkes fenéért tetted?? Igen, persze, értem, hogy bizonyos - nem éppen az eszükről híres - körökben ez egyfajta abszurd divat, mert azt hiszik, ha a farkuk olyan, mint egy torz, behorpasztott Dr. Pepper-doboz, akkor az mennyire kívánatos a nőknél. (Egyébként rohadtul nem.) De nem kellett volna túl sok ész, hogy rájöjj, ez mekkora baromság. Vagy akár itt is feltehetted volna a kérdést, hogy vajon tetszik-e? És a válaszokból levonhattad volna a következtetést. Vagy ha simán csak rákeresel Google-ban, hogy "pénisz vazelin", a legelső találat leírja, hogy ez milyen veszélyekkel jár.

- Mi a fene vitt rá, hogy a pélódba tűt szúrj, és valamit befecskendezz? Nem véletlen, hogy normális körülmények között ennek még a gondolatától is irtózik az ember.

- Ha már voltál akkora barom, hogy mégis belekontárkodtál a legnemesebb szervedbe, akkor mi a fenéért nem mentél az első adandó alkalommal orvoshoz? Inkább kezelgeted magad, meg az hiszed, hogy pár fájdalomcsillapító helyrehozza azt, amit te fizikailag elbarmoltál? Igen, értem én, hogy "ciki", de utána a farkadat levágatni nem volt ciki? Vazelint löni bele nem volt ciki??

- De oké, történt, ami történt. Erre te mit csináltál? Bevallásod szerint tiszta szeszt, meg antibiotikumot fecskendeztél bele. Miközben adtad be magadnak, nem tűnt fel, hogy csöppet kellemetlen érzés? Nem fordult meg a buksidban, hogy talán lehet, hogy nem kéne? És... ez naiv feltételezés lesz, de nem jutottak eszedbe a kémia órán a tömény alkoholról tanultak?

Jó, ez naiv feltételezés volt, te is az a kategória vagy, aki csak melegedni járt az iskolába. Pedig ha anno figyeltél volna, most lehet, hogy lenne egy szép, működőképes péniszkéd. Akkor is, ha mondjuk nem 25 centis.

- Te harmadikán írtál ide. Akkor már nagy volt a baj. Mindnki mondta, hogy azonnal menj orvoshoz. De nem. Mert az ciki. Pedig akkor még LEHET, hogy menthető lett volna. Ilyen esetekben fél nap is sokat számít. Olyan, mint eredetileg úgysem lehetett volna már, de legalább lett volna egy pötsöd, még ha némileg torz is. Tényleg nem futott át a fejeden a gondolat, hogy talán ha ennyire rossz a helyzet, akkor tényleg segítséget kéne kérni? Hiszen itt is írták, hogy ennek tragikus vége lesz, ha nem teszel semmit. Az, hogy orvosi kérdésekben a "spanodnak" nagyobb a szava, mint egy orvosnak... áhh, hagyjuk.

- Végső soron spanodnak igaza lett. Átmenetileg lett csak rossz. Most pár napon belül teljesen el fog múlni a fájdalom, sőt, soha többé nem fog a farkad fájni. Igaz, ennek kicsit nagy ára volt...

Bár nem... azt írtad, hogy csak a felét műtötték le. A maradék felével még szenvedhetsz bőven.

#47: valószínűleg nem csak a makknak. A vazelint a péló "törzsébe" szokták fecskendezni, a makk önmagában többé-kevésbé épen megmarad, csak épp a makk, és a szeméremdomb közötti rész nagyja halt el. Emiatt az első pár centi után nyissz-nyissz, a többi megy a kukába. Önmagában a makkor nem lehet megmenteni, ha alatta pár milliméterrel már rohad a szövet.

Szóval maradt egy kis csiklónyi hosszúságú csonk, ami arra jó, hogy vizeljen vele, de másra nem. Orgazmusa hagyományos úton soha nem lesz, hiszen ahhoz a makk ingerlése kell.

Végül csak egy kérdés: megérte?

2021. nov. 7. 02:06
 53/94 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan van aki ilyet tesz?

El sem hiszem hogy nem csak trollkodik.

2021. nov. 7. 11:50
 54/94 anonim ***** válasza:
100%
#53: azt nem tudom, hogy ez az alak személy szerint csak trollkodik-e, de ez sajnos egy létező jelenség.
2021. nov. 7. 12:48
 55/94 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Megbàntam

Nem érte meg

Az egészet lekellet végül olyan szinten elhaltak a sejtek

Tanácstalan vagyok és szégyenlem magam

2021. nov. 7. 12:50
 56/94 anonim ***** válasza:
27%

55

Nézd a jó oldalát, legalább kapsz egy szép díjat ami Darwin bácsiról kapta a nevét.

2021. nov. 7. 12:55
 57/94 anonim ***** válasza:
100%

Csak emlékeztetőnek: ugyanezen az oldalon januárban már feltettem egy kérdést ezzel a baromsággal kapcsolatban.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

2021. nov. 7. 13:06
 58/94 anonim ***** válasza:
85%

Nézd a pozitív oldalát: a jövőben nem lesz, ami fájjon, és nem lesz, amibe testidegen anyagot tudnál fecskendezni.

Az, hogy a felét, vagy az egészet veszik-e le, igazából csak esztétikai kérdés. Egy pár centis csonkkal sem tudnál mit kezdeni.

Tanácstalan vagy? Igazából itt nincs sok minden, amiben tanács kellene. Megtörtént, ez van, így fogsz élni tovább.

Ha vígasz kell, mondhatom azt, hogy van jópár aszexuális nő. Igaz, ezzel te nem vagy fizikailag kisegítve, de legalább a párkapcsolatról nem kell örökké lemondanod.

Vagy ha hiányzik az orgazmus és a kielégülés, nos, nem te vagy az egyetlen, aki hasonló amputáció miatt inkább átnyargalt a pasikhoz. Legelső komment: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Persze, tudom, nyilván nem ilyen jövőre vágytál, de most nincs sok választási lehetőséged, ez a két lehetséges jövő áll előtted. Vagy kifogsz egy aszexuális nőt, vagy egy pasit, és te leszel, akit dugnak. A kérdés, hogy mi a fontosabb: az, hogy elélvezz szex közben, vagy az, hogy barátnőd legyen?

Esetleg kísérleti fázisban már létezik pénisz-transzplantáció, bár Magyarországon ez nem tudom, hogy mennyire elérhető. Ha szerencséd van, talán egyszer még lesz hímvessződ, bár korántsem biztos, hogy rendesen fog működni.

2021. nov. 7. 15:18
 59/94 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, nyilván gyereket így már nem csinálsz, de pl lombik programra még alkalmas vagy?

Egyébként ezt nem is kérdeztük, van barátnőd? Mondjuk gondolom nincs, mert akkor csakcsak lebeszélt volna erről. :(

2021. nov. 7. 17:13
 60/94 anonim ***** válasza:
100%

"De legalább nagy a szerszám :D"

Emlékezz erre a jópofáskodásodra, ahelyett hogy rögtön orvoshoz mentél volna, mikor lenézel a péniszed helyére. Egyébként papnak is mehetsz.

2021. nov. 7. 17:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!