Fiúk nektek hány éves korban huzták fel?
Figyelt kérdés
Mennyire volt kellemetlen vagy fájdalmas? Szűlő csinálta vagy orvos? Állitolag 12 éves korig le kell válni annyira a fitymának hogy fel lehessen húzni. Így volt?2021. okt. 30. 12:57
11/29 anonim válasza:
Óvodás koromban azt hiszem párszor orvos felhúzta, de iszonyatosan fájt, ezért utána nem is mertem magamnak otthon. 8-9 lehettem, mikor először magamnak fájdalommentesen felhúztam teljesen. Akkor még egy kis bőr a makk pereméhez volt tapadva, de az utána nem sokkal elmúlt.
12/29 anonim válasza:
Anyám csinálta, amíg meg nem tanultam magamtól 3-4 éves korig. Így is évekig rákérdezett.
13/29 anonim válasza:
Nekem a nevelőapám mikor stréber vette hogy nem lehet 10 körül voltam
14/29 anonim válasza:
Fura hogy milyen sokaknak orvos/szülő eröltette hátra, nem magától oldotta meg a "természet".
15/29 anonim válasza:
Megoldja termeszet 80 % csak sokaknak eröltetik ami hatasa beszükül. Egyebkent ahogy elkezdik verni sracok onnantol helyre all 98% midenkinek. Sajnos sok orvos (hazi) szakorvosnak hiszi magat es bantalmaza szegeny sracot de ahogy olvastad brutalis fajdalom
16/29 anonim válasza:
13 évesen rántotta fel az orvos. Sosem éltem még át ilyen kínt azóta sem.
17/29 anonim válasza:
3 max 4 évesen ennek már a végére kéne járni így lenne a normális
18/29 anonim válasza:
Az enyémnek ma 8 éves de már késő volt
19/29 anonim válasza:
Mi az hogy késő volt ? Mi történt vele ? Nem jött fel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!