Fiúk nektek hány éves korban huzták fel?
Figyelt kérdés
Mennyire volt kellemetlen vagy fájdalmas? Szűlő csinálta vagy orvos? Állitolag 12 éves korig le kell válni annyira a fitymának hogy fel lehessen húzni. Így volt?2021. okt. 30. 12:57
1/29 anonim válasza:
Én ilyenre nem emlékszem, hogy fájt volna. Szerintem nekem nem tépték fel
2/29 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen feltépésre gondoltam. Hanem amikor előszőr felhúzták a fitymát teljesen hátra hogy az egész makk ki tudott jönni
2021. okt. 30. 13:31
3/29 anonim válasza:
Orvos 11 voltam igen nagyon fajt
4/29 anonim válasza:
Édesanyám fürdetett, kb 2 évesen. Arra emlékszem, hogy annyira csikis érzést addigi életemben nem éreztem mint akkor.
5/29 anonim válasza:
Nekem orvos rántotta fel kb 6 évesen.
Brutálisan fájdalmas volt.
6/29 anonim válasza:
Nekem is orvos rántotta fel 7 évesen.
Nagyon fájdalmas volt, de azóta semmi gond.
7/29 anonim válasza:
Egy váratlan vizsgalatnal 10 évesen a kórházban annyit mondott ez fontos majd beszartam.
8/29 anonim válasza:
Anya csinálta kb 8 voltam lassan de igaz is fajt
9/29 anonim válasza:
Először teljesen le 11 évesen anya. Nem volt kellemes.
10/29 anonim válasza:
Magam húztam hátra magamnak 12-13 évesen. Előtte nem lehetett. Enyhe szűkület is volt, de az is hamar megoldódott. Mindez kb 50 éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!