Teljes körülmetélésem volt 32napja. A makk peremén krónikus gyulladás és kis részén letapadás. A doki szerint minden rendben de a járás is fáj. Remélem rendbejön mert elég reménytelen a dolog.. Nektek mennyi volt a gyógyulás ideje?
Rosszul fogalmaztam, a gyulladás és letapadás az a műtét előtti állapot, az javult már. Egyszer sem váladékozott és nem vérzett. Járás közben az fáj, hogy húzódik és mozog a műtött rész a makk alatt.
Remélem ha még várok 3-4 hetet használható lesz.
Köszönöm, teszek vele egy próbát hátha gyorsít a gyógyuláson :-) .
Mindig visszahúzódik lehet az is lassít, műtét után kötszert sem kaptam csak egy gézlapot az alsónadrág és a pénisz teteje közé. Dr Fekete műtött, szerinte nincs baj, sebkezelésen voltam helyi urológusnál ő azt mondta hogy még egy hónapot várjak vele.
Durva állapot volt nálad is.
Én a műtéti területhez nem nyúlok, csak belocsolom betadinnal hátha oda is jut.
Kontrollon 2 hét után mondta az orvos hogy már betadinból elég két naponta egyszer.
Rá egy hétre másik orvoshoz mentem hogy tisztítsa ki a műtött területet mert én nem tudom. Kitisztította de azt mondta hogy gyógyult csak fáj még.
Köszönöm, igyekszem állni a sarat de a fájdalomtűrésem elég kicsi 😃De kipróbálom majd a gélt hátha nekem is gyorsít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!