Körülmetéltessem magam?
Figyelt kérdés
20 éves srác vagyok, és van egy olyan problémám, hogy az elmúlt évben sokszor gyulladt be a fiytmám. Hiába kentem akármivel, hiába tartottam rendszeresen tisztán, többször begyulladt. Azon gondolkodom, hogy talán jobb lenne, a körülmetéltetném magamat. Nektek mi erről a véleményetek? Szerintetek érdemes lenne megtennem?
A másik, hogy ezt az egészet titokban akarom tartani a szüleim előtt. Szerintetek ha meg kell csináltatnom, akkor titokban meg tudnám csináltatni?
2019. jún. 19. 10:02
2/13 anonim válasza:
Voltál egyáltalán ezzel a visszatérő gyulladással orvosnál?
3/13 A kérdező kommentje:
mondom...hiába mosom meg naponta többször is, akár szappannal akármivel, idővel begyullad
2019. jún. 19. 10:06
4/13 A kérdező kommentje:
nem voltam orvosnál
2019. jún. 19. 10:06
6/13 anonim válasza:
Lehet egyszerűen csak egy antibiotikumra van szükséged, nem metélésre. Menj orvoshoz, ő majd segít.
7/13 anonim válasza:
Sokszor mondtam már, hogy ez a fitymagyulladás a cukorbetegség jele (lehet), ebben az irányban érdemes elindulni először.
Ne metéltesd körül magad, a fitymád egy csomó jó érzést ad a szexben.
Téged jól tökön kéne rúgni, ha 20 évesen a szüleidtől félsz :)
9/13 anonim válasza:
persze, mindenképpen érdemes megcsináltatni, ne várjál vele, mert akkor csak rosszabb lesz a gyulladás
10/13 anonim válasza:
Ne metéltesd magad,ezt csak a metéltek szorgalmazzák .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!