Érdemes akkor körülmetélnem magam mert így csökken a férfiak leggyakoribb daganat típusa a prosztatarák esélye?
3. Egy tünetmentes fertőző ágens okozhatja a rákot ami a trichomonas és azt már tudjuk hogy a körülmetélés csökkenti a fertőző betegséget is.
Egyik legnagyobb félelmem, hogy egy bennszülött törzsnél látogatóban elájulok, és ébredésemkor körül vagyok metélve..:D....
Szóval, a lényeg hogy csak azért mert félsz egy az 1millió az 1hez eséllyel elkapható dologtól.. ne ivartalanítsd magad kb... (tudom ez erős szó rá) de próbálj meg hátrahúzódó bő bőr nélkül matyizni...:D Aztán gondolkodj megint végig rajta..:D
Próbáld megkeresni a BJU-ként feltüntetett folyóirat tudományos jellegének mibenlétét, mert nekem pár perc próbálkozás után sem sikerült, hiába tünteti fel magát úgy, mint ennek meg annak a tudományos társaságnak a hivatalos folyóirata. A kiadója meg egy indiai nevű illető.
A szakmai hivatkozásokat illetően meg csak azt lehet leszűrni, hogy az erős promiszkuitás mellett előforduló prosztata daganatok előfordulásának visszaszorítása irányában kecsegteti reménnyel az érdeklődőket. Szóval nekem erős orvosi-üzleti háttér nyomásának tűnik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!