Körülmetéltessem magam?
Ha nem muszáj, inkább ne tedd meg. Tudom hogy elég elterjedt, de nem természetes a megcsonkított pénisz.
Vannak krémek, gyógyszerek amik elég sok esetben tudnak segíteni.
Előbb próbáld ki hátrahúzva hordani!
Metélés előtti edzésnek is jó(ha feltétlen meg akarod csináltatni),és lehet,hogy a gyulladás sem tér vissza(ha mégsem csináltatod meg a metélést).
Én is így hordom 8,5 éve,(gyulladásom soha nem volt),már egy ideje gondolkozom a metélésen is,csak félek tőle.
Azt tudom mondani amit az utolsó is. Gyakorlásnak, szoktatásnak tényleg jó (kezdd el akkor amikor éppen nincs gyulladás, természetesen), és ha tényleg rákényszerülsz a műtétre, akkor legalább már a makk érzékenységével nem lesz gond.
Meg lehet az is, hogy nem maga az eltávolítás fogja megoldani a gyulladást, hanem az, hogy akkor már ugye nincs mi fedve bacikat pátyolgasson — akkor meg simán lehet hogy ha hátra van húzva, akkor is megvalósítja ugyanezt.
Azt kéne megtudni, miért gyullad be folyton? Mert önmagától vagy genetikai adottság miatt nem.
Ennek mindenképpen utána járnék, mielőtt levágatnék a farkamból egy darabot.
Ami nem nő vissza soha többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!