Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetéltessem magam?

Körülmetéltessem magam?

Figyelt kérdés
3 éven belül már ötödszörre gyullad be a fitymám. Ilyenkor hetekig ég, viszket, megduzzad. Ez rendellenes, hogy megfelelő higiénia esetén is előjön? Esetleg érdemes lenne emiatt körülmetéltetni magamat?

2018. márc. 21. 20:29
1 2
 1/12 Alain Delon ***** válasza:
75%
Menj el bőr- és nemi beteg gondozóhoz. Ő meg mondja a tutit.
2018. márc. 21. 20:35
 2/12 A kérdező kommentje:
voltam és ő mondta, hogy több ilyen gyulladás után érdemes átgondolni....
2018. márc. 21. 20:43
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
Nekem pont ez volt az egyik fő oka, hogy megtettem. Nem bántam meg.
2018. márc. 21. 21:14
 4/12 A kérdező kommentje:
és utána rendes kapcsolatom lehet olyan értelemben, ez nem fogja befolyásolni?
2018. márc. 21. 21:15
 5/12 anonim ***** válasza:
49%
Lehet erdemes megcsinaltatni. 2-3 het alatt rendbe jon
2018. márc. 21. 21:49
 6/12 A kérdező kommentje:
én attól is félek, hogy utána még sokáig érzékeny lesz a makkom. vagy műtét után mennyi idő alatt szokja meg hoy szabadon van? tesznek rá valami kötést az egészre műtétkor?
2018. márc. 21. 22:39
 7/12 anonim ***** válasza:
56%

Ha nem muszáj, inkább ne tedd meg. Tudom hogy elég elterjedt, de nem természetes a megcsonkított pénisz.

Vannak krémek, gyógyszerek amik elég sok esetben tudnak segíteni.

2018. márc. 22. 14:38
 8/12 anonim ***** válasza:
71%

Előbb próbáld ki hátrahúzva hordani!

Metélés előtti edzésnek is jó(ha feltétlen meg akarod csináltatni),és lehet,hogy a gyulladás sem tér vissza(ha mégsem csináltatod meg a metélést).

Én is így hordom 8,5 éve,(gyulladásom soha nem volt),már egy ideje gondolkozom a metélésen is,csak félek tőle.

2018. márc. 22. 19:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudom mondani amit az utolsó is. Gyakorlásnak, szoktatásnak tényleg jó (kezdd el akkor amikor éppen nincs gyulladás, természetesen), és ha tényleg rákényszerülsz a műtétre, akkor legalább már a makk érzékenységével nem lesz gond.

Meg lehet az is, hogy nem maga az eltávolítás fogja megoldani a gyulladást, hanem az, hogy akkor már ugye nincs mi fedve bacikat pátyolgasson — akkor meg simán lehet hogy ha hátra van húzva, akkor is megvalósítja ugyanezt.

2018. márc. 22. 20:29
 10/12 anonim ***** válasza:
79%

Azt kéne megtudni, miért gyullad be folyton? Mert önmagától vagy genetikai adottság miatt nem.

Ennek mindenképpen utána járnék, mielőtt levágatnék a farkamból egy darabot.

Ami nem nő vissza soha többé.

2018. márc. 23. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!