Sterilizáltatni akarom magam na de hogyan? 21/f a többi lent
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a férfiaknál az elköttetés/sterilizálás hogyan zajlik ? és mien engedélyek kellenek hozá ? vagy egyáltalán hogyan kezdjek hozzá ehez a procedurához ?
Sokakat érdekelhet hogy mért is akarom ilyen fiatalon sterilizáltatni magamat a válasz erre egyszerű 10 éves korom óta kis babák vettek körűl ès egyszerűen undorodom tőlük és nem érzem azt hogy én valaha is gyermeket akarnék aki tönkre teszi egy ember életét egy egész életre ez persze csak az én véleményem és nem szeretném ha valaha is becsuszna egy két ilyenneset és ezzel is meg kimélni a gyereket / lányt a szűlési borzalmak tól nekem nem való gyerek és sose fog kelleni szóval várom az épitö jellegű válaszokat elöre is köszönöm
Amennyiben nincs egészségügyi indikáció, abban az esetben csak a 40. életév betöltése, illetve három vérszerinti gyermek születését követően kérelmezhető a vasectómia. Az egészségügyi törvényben meghatározott feltétel(ek) fennálltát a kérelmező személyazonosításra szolgáló igazolványának adataiból, továbbá vér szerinti gyermekeinek születési anyakönyvi kivonataiból kell megállapítani.
Részletek: [link]
szerintem neked tényleg nem ártana egy pszichológus..
azzal nincs bajom ha valaki nem akar gyereket.
de amit leírtál az nem hiszem hogy normális
Persze tudom hogy nem ad 100% os védelmet
Ez nagyon jó öttlet körbe fogok nézni
Igen tudom hogy valami bajom lehet ezért is írtam hogy jó öttlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!