Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan fogadjam el, hogy...

Hogyan fogadjam el, hogy elfogom veszteni az egyik vesém?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 2 éve kezdődött a vesekövességem, amikor találtak 4 vesekövet a jobb vesémben és 3-at a balban, mellé epeköveket is mindkettőben. Vidéki kisvárosban lakom, bekerültem ide a kórházba az első kövemmel, de semmit sem tettek, úgyhogy felmentem Pestre, ahol elkezdték zúzni. 4 zúzás után 2020 elején kijött a kő, amivel fél évet szenvedtem. Majd elindult még egy 2020 közepén, de az pár hónap alatt ki is jött 3 zúzásra. A harmadik is szerencsésen távozott 2021 elejére 2 zúzás után. Ez így eddig 9. Viszont a negyedik miatt haldoklom. Pesten megzúzták a negyediket most nyáron, nehogy egybe elinduljon, mivelhogy 12 mm-es. Erre itthon nagyon rosszul lettem, ami miatt sürgősen vissza kellett mennem a vidéki kórházba, elindult egybe. Itt feldugtak egy csövet a vesémbe, június óta fáj és azóta kaptam megint 3 zúzást. Elegem van, nem tudok ezzel a csővel élni, de nem szívlelnek Pesten, mivel ők nem akarnak addig hozzám nyúlni, amíg ezt a csövet ki nem veszik belőlem, amit itt vidéken az orvosok nem fognak kivenni, mert elállhatja a kő a vizelet útját és akkor meghalok. Antibiotikumot sem írnak fel, pedig már június óta küszködök durván véres vizelettel, baktériumtanya a vesém. Nagyon fáj. Ha így haladok, elvesztem a vesém. Pénzem nincs magánra menni, nem tudok elköltözni külföldre, hogy jobb ellátásom legyen. Hogyan fogadjam el a sorsom?

2021. szept. 17. 15:35
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, élsz még?

Teljesen megértem a problémádat. Sajnálom, hogy ilyen fiatalon ilyen szinten tesznek tönkre. Az embert addig dobálják ide-oda, hogy területileg illetékes meg nem illetékes, meg csak beképzeli magának az egészet, amig krónikus lesz, dialízisre kerül vagy átültetésre. Remélem azóta segített rajtad valaki. Hogy vagy most?

2022. aug. 27. 05:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!