Hogyan fogadjam el, hogy elfogom veszteni az egyik vesém?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 2 éve kezdődött a vesekövességem, amikor találtak 4 vesekövet a jobb vesémben és 3-at a balban, mellé epeköveket is mindkettőben. Vidéki kisvárosban lakom, bekerültem ide a kórházba az első kövemmel, de semmit sem tettek, úgyhogy felmentem Pestre, ahol elkezdték zúzni. 4 zúzás után 2020 elején kijött a kő, amivel fél évet szenvedtem. Majd elindult még egy 2020 közepén, de az pár hónap alatt ki is jött 3 zúzásra. A harmadik is szerencsésen távozott 2021 elejére 2 zúzás után. Ez így eddig 9. Viszont a negyedik miatt haldoklom. Pesten megzúzták a negyediket most nyáron, nehogy egybe elinduljon, mivelhogy 12 mm-es. Erre itthon nagyon rosszul lettem, ami miatt sürgősen vissza kellett mennem a vidéki kórházba, elindult egybe. Itt feldugtak egy csövet a vesémbe, június óta fáj és azóta kaptam megint 3 zúzást. Elegem van, nem tudok ezzel a csővel élni, de nem szívlelnek Pesten, mivel ők nem akarnak addig hozzám nyúlni, amíg ezt a csövet ki nem veszik belőlem, amit itt vidéken az orvosok nem fognak kivenni, mert elállhatja a kő a vizelet útját és akkor meghalok. Antibiotikumot sem írnak fel, pedig már június óta küszködök durván véres vizelettel, baktériumtanya a vesém. Nagyon fáj. Ha így haladok, elvesztem a vesém. Pénzem nincs magánra menni, nem tudok elköltözni külföldre, hogy jobb ellátásom legyen. Hogyan fogadjam el a sorsom?2021. szept. 17. 15:35
31/31 anonim válasza:
Kérdező, élsz még?
Teljesen megértem a problémádat. Sajnálom, hogy ilyen fiatalon ilyen szinten tesznek tönkre. Az embert addig dobálják ide-oda, hogy területileg illetékes meg nem illetékes, meg csak beképzeli magának az egészet, amig krónikus lesz, dialízisre kerül vagy átültetésre. Remélem azóta segített rajtad valaki. Hogy vagy most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!