Hogyan fogadjam el, hogy elfogom veszteni az egyik vesém?
Amúgy elég furcsaságok vannak itt, mert csövet csak akkor helyeznek be, ha már az uréterbe van a kő és elzárja az utat. (Ekkor van az iszonyatos görcsös fájdalom is). Ha a vesében van a kő nem fognak felvezetni semmit, akkor valóban zúznak többször is, ha nem jön össze a zúzással vagy nem indul el az uréter felé, akkor operáció. Ha elindul az uréter felé, akkor kezüket összeteszik az orvosok, mert 2 perces mütéttel megvan oldva a probléma, hiszen húgcsövön keresztül kitudják szedni a követ.
Nem értem mit baszakodnak itt nálad.. ezért fura ez az egész kérdés, mert egy vesekönél, főleg ennyinél, főleg ha súlyos, akkor foglalkoznak vele...
Teljesen megértem az elkeseredésed. Semmelweis egyetem! Keresd fel mihamarabb nehogy nagyobb probléma legyen.
Végig olvasva a kommenteket, akik meg kételkednek abban amit leírtál..nem ők vannak a te helyzetedben, és fogalmuk sincs róla hogy milyen fájdalmaid félelmeid vannak..
"hogy milyen fájdalmaid félelmeid vannak.."
Fájdalma nincsen, maximum félelme, de az is alaptalan már. Akkor van baj, hogyha a kő elakad az uréterben, de mivel van bent cső és igazából a kő is a vesében van és nem az uréterben így a vizelet sem akad el és fájdalom sincsen.
Azt a csövet nem is érzed a hólyagodban ... meg az uréterben sem és a végén a vesénél se. Csak akkor érezheted, ha pisilsz. Hiszen az uréter és a hólyag között pisilésnél leszokott záródni, viszont a cső miatt nem tud. Ezt lehet kellemetlen, de ez pár nap alatt megszokható.
Elég sok butaság van ebbe a kérdésbe és félreinformálás. Szerintem sok mindent ferdítessz, túlzol.
És a vesekő miatt is csak akkor lehet fájdalom, hogyha az uréterbe elakad és pont azért fáj, mert a vizelet nem tud átfolyni, de mivel már cső is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!