Hogyan fogadjam el, hogy a kis taknyos 13 éves öcsémnek nagyobb a farka mint nekem? 16/F
Én azért megértem a kérdezőt,mert nagyon rossz érzés lehet ha testileg fejlettlen vagy a korodbeliekhez képest,eleve ez nagyon fusztráló és ha még heti,napi szinten aki elvileg a testvéred és el kellene fogadnia olyannak amilyen vagy állandóan ezt a fejedhez veri,beléd rúg.
Gondoljatok bele ha a saját családja nem fogadja el olyannak amilyen akkor tök idegenektől mit várjon.Most komolyan szégyelje magát a kérdező,meg érezze magát rosszul olyasmi miatt amiről nem tehet.A tesója folyton ezt érezteti veri.
Szemét öcséd van.Sajnos te más géneket örököltél,mint a tesód.
Az is lehet vérpéniszed van.(ez ernyedten felnőttek esetében is igen pici is lehet pl 3-6 cm,de mereven többszörösére nő pl.12-15 cm lesz/ez az átlag méret/).
A tesódnak meg lehet húspénisze van.(ez felnőteknél is ernyedten nagyobb,mutatosabb méret pl.10-12 cm,de ha feláll pàr cm-t nő pl 13-15 cm lesz.
Milyen magas vagy?Mikor kezdtél szőrösödni?Spermád van?Apud milyen magas?
Csak azért kérdezem mert vannak későnérők is,gyakran aki alacsonyak a korabeliekhez képest,később szőrösödnek(átlag 12-13 éves koruk elején),később lesz spermájuk,kisebb a nemiszervük de amint picit megnyúlnak utolérik a többieket de van hogy csak 15-16 éves koruk után következik be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!