Hogyan fogadjam el, hogy a kis taknyos 13 éves öcsémnek nagyobb a farka mint nekem? 16/F
Figyelt kérdés
Egyszerűen zavar, hogy neki nagyobb, míg nekem lankadtan 3-4 cm, állva 9-10? Tudom, hogy még nőhet, de már két éve semmit nem nőtt, szóval már nem is fog! Aztán sokkal izmosabb, mint én, amikor én heti kétszer kondizok, neki meg csak úgy nagyok az izmai! Hogyan fogadjam el??! És állandóan felvág, hogy nekem milyen kicsi a farkam, ha meg felpofozom, akkor én vagyok lecseszve!2017. ápr. 7. 23:14
11/14 anonim válasza:
Hogyan fogadd el? hát természetesen. Az ember a testi adottságait elfogadja (már amin úgysem tud változtatni). Nem a mérettől függ a férfiúi teljesítmény, de lehet, hogy ezt az öcséd még nem tudja (vagy Te se?!).
(egy nő)
12/14 anonim válasza:
hitesd el mindenkivel, hogy a te farkad nagyobb mint a öcsédé és akkor olyan mintha, neked lenne nagyobb, mivel mindenki azt hiszi. a legjobb álca a pálca
13/14 anonim válasza:
A kicsi azért csinálja mert igy kétszeresen is mrgszivat. Egyrészt idegesít, ha meg elvered akkor még a szüleidtől is kapsz. És tök mindegy mi a téma. Nekem is van öcsém y mindig a nagy szája miatt kapott. Kinövi. Otthagyni nem tudod, tudomást sem véve róla mert addig nem tágít míg nem robbansz. Egy dilog jutott eszembe, kérd meg, hogy hagyja abba. Nyomaszd a problémáddal, amit itt is leírtál hogy kicsi, meg ő izmosabb, és szerinte mit tegyél. Teljesen meg fog lepődni, meg, hogy a bátyja kér tőle tanácsot. És akkor talán abbahagyja. Már ha szeret téged, és jó eséllyel igen.
14/14 anonim válasza:
Akkor is egy kis szemétláda az öccse,hiszen amikor csak tudja szívatja a srácot.A taknyost le kellene építeni.
Azért igen is marha rossz lehet amikor a saját otthonodba támadnak folyton,ahol tudnak beléd kötnek.
Te meg ügyelj hogy a tesód ne lásson meg,ki lehet kerülni.(ha ennyire lesi a péniszed,)Ha beszólogat lehet dedosan hangzik de mond oda neki: na mi van langyos vagy,hogy ennyire lesegetsz engem,a fiúk érdekelnek....
Vagy ha külön szobád van amint cseszegetne hagyd ott és menj a szobába.Ne szólj hozzá,nézd levegőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!