A bal herénk miért nagyobb, mint a jobb oldali here?
Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 21:10
1/9 anonim válasza:
Nem mindig nagyobb és nem is feltétlen a bal. Viszont az egyik here a legtöbbször kissé lejjebb "lóg". Ha fiú vagy, akkor tudnod is kell miért.
Plusz az emberi test nem szimmetrikus.
2/9 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, de nem tudom miért kell az egyiknek lejjebb lennie...
Kérlek mondd el ;)
2017. márc. 3. 23:49
3/9 anonim válasza:
Állítólag a baloldalinak anatómiailag jobb a vérellátása, ezért nehezebb és nagyobb is.
4/9 anonim válasza:
igen, nem véletlenül jelentkezik a varicokele is mindig bal oldalon. egész más a vérellátása, egész más a veseerektől a lefutása, kb mindenkinek lejjebb van normál állapotban. aztán merev állapotban vagy hidegben egy máik kérdés persze h mennyire húzódik fel és netán teljesen egy szintben lesznek de alapból mindig a bal van lejjebb. ez csak anatómia. az viszont elég egyedi kérdés h melyik a nagyobb.
5/9 anonim válasza:
nekem hidegbe meg mereven se huzódik fel az baj?
6/9 anonim válasza:
A fő ok,hogy ha lehet ne ütődjenek egymáshoz.SEmmi köze ennek a vérellátáshoz .Az erek a lágyékcsatornán vezetnek lefelé,az ondóvezetékkel egy kötegben .Jöhet a 0
7/9 anonim válasza:
5 ös.A heréket a zacsi izomzatat húzza fel,és engedi elsődlegesen .Ez test hőmérséklettől függ.
A has alá meg elévezéskor húzódnak fel,más okból ..Merevedésnek ilyenkor ehhez semmi köze .
8/9 anonim válasza:
Nem a zacsi izomzata. Szerintem azért nem egyforma mélyen lóg mert így kényelmesebb. Ha osszeszoritod a combjaid is szépen félrecsúsznak.
9/9 anonim válasza:
Nem tudom,de az én hereim egyforma nagynak látszanak.A méretük 4×3,5 centisek.Ja,és nekem a jobb oldali van lejjebb.Ha nemi ingert kapnak,felhuzodnak és megduzzadnak.Nagyon sok spermat termelnek.Van úgy,hogy akár egy város minden nojet teherbe ejtettem velük.Van hozzájuk egy 18 centis peniszem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!