Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A bal herénk miért nagyobb,...

A bal herénk miért nagyobb, mint a jobb oldali here?

Figyelt kérdés

2017. márc. 3. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem mindig nagyobb és nem is feltétlen a bal. Viszont az egyik here a legtöbbször kissé lejjebb "lóg". Ha fiú vagy, akkor tudnod is kell miért.

Plusz az emberi test nem szimmetrikus.

2017. márc. 3. 21:16
 2/9 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok, de nem tudom miért kell az egyiknek lejjebb lennie...

Kérlek mondd el ;)

2017. márc. 3. 23:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Állítólag a baloldalinak anatómiailag jobb a vérellátása, ezért nehezebb és nagyobb is.
2017. márc. 4. 07:10
 4/9 anonim ***** válasza:
igen, nem véletlenül jelentkezik a varicokele is mindig bal oldalon. egész más a vérellátása, egész más a veseerektől a lefutása, kb mindenkinek lejjebb van normál állapotban. aztán merev állapotban vagy hidegben egy máik kérdés persze h mennyire húzódik fel és netán teljesen egy szintben lesznek de alapból mindig a bal van lejjebb. ez csak anatómia. az viszont elég egyedi kérdés h melyik a nagyobb.
2017. márc. 4. 10:46
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem hidegbe meg mereven se huzódik fel az baj?
2017. márc. 4. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
A fő ok,hogy ha lehet ne ütődjenek egymáshoz.SEmmi köze ennek a vérellátáshoz .Az erek a lágyékcsatornán vezetnek lefelé,az ondóvezetékkel egy kötegben .Jöhet a 0
2017. márc. 4. 18:51
 7/9 anonim ***** válasza:

5 ös.A heréket a zacsi izomzatat húzza fel,és engedi elsődlegesen .Ez test hőmérséklettől függ.

A has alá meg elévezéskor húzódnak fel,más okból ..Merevedésnek ilyenkor ehhez semmi köze .

2017. márc. 4. 18:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem a zacsi izomzata. Szerintem azért nem egyforma mélyen lóg mert így kényelmesebb. Ha osszeszoritod a combjaid is szépen félrecsúsznak.
2017. márc. 5. 11:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de az én hereim egyforma nagynak látszanak.A méretük 4×3,5 centisek.Ja,és nekem a jobb oldali van lejjebb.Ha nemi ingert kapnak,felhuzodnak és megduzzadnak.Nagyon sok spermat termelnek.Van úgy,hogy akár egy város minden nojet teherbe ejtettem velük.Van hozzájuk egy 18 centis peniszem is.
2022. dec. 9. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!