Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nyilvános meztelenkedés fiúk...

Nyilvános meztelenkedés fiúk között?

Figyelt kérdés
Holnap megyek gólyatáborba, ahol nyilvános zuhanyzó lesz. Viszont félek, mert nem tudom hogy fog ez kinézni. Mármint mindenki meztelen lesz egymás előtt? Én személy szerint nem szégyenkezek, mert lógva 13 cm a péniszem, de mégis félek hogy kinevetnek.

2021. aug. 23. 16:58
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
jol teszed :D az baj mindenki azt mondja siman vetközik de mikor ott van meg se
2021. aug. 24. 20:40
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
nem kell parázni, mi szoktunk a zuhanyzóban meztelenül focizni a tusfürdővel , meg ilyenek :D
2021. aug. 24. 20:52
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog senki kinevetni. Miért is tennék?
2021. aug. 24. 21:04
 24/47 anonim ***** válasza:
94%
Nem fognak kinevetni, mindenki magával foglalkozik főként. Viselkedj természetesen, te se bámulj másokat, akkor téged se fognak nézni. Én úgy szoktam, hogy a zuhanyzóig boxerbe megyek, és csak ott előtte veszem le. Miután lezuhanyoztam, megtörölközök, aztán meg a tisztát vissza veszem. Így nem kell olyan sokat meztelenül lenni.
2021. aug. 24. 21:33
 25/47 anonim ***** válasza:
92%
Úgy van, nem muszáj sokat meztelenkedni. Ha van ott valami akasztó vagy padka a zuhanyzó közelében, akkor oda tudod tenni a boxeredet, törölköződet, és pillanatok alatt átveszed, közbe is inkább csak a hátad látnák, de úgyis mindenki magával van elfoglalva.
2021. aug. 24. 21:39
 26/47 anonim ***** válasza:
91%
Én úgy szoktam hívni iskolái, hihi haha ez a kb minden olyan vicces a másikon ami szokatlan, vagy hogy mondjam tehát sokszor nem értettem mi viccesek, vagy már akkoriban tizen éves kamaszként felnőttként gondolkodtam, úszásra jártunk vissza be jöttünk az öltözőbe le vettem a fürdő gatyát le zuhanyoztam a klóros vizet zuhanyzás után meztelen jöttem ki az öltöző részben volt olyan aki hihi haha nem értettem mi ebben a érdekes vagy akármi hogy pl egy uszoda öltözőbe meztelen van az ember, vagy pl suliban tesi óra öltözőbe öltözés ott is csupaszra le vetköztem mivel a tesi rövid gatyát alsogatya nélkül vettem fel higénikusabnak gondoltam, és jobb is volt így tehát, aki meg meg bámul az nem az én gondom bajom hanem a másik, több hasonló helyzet volt, nem vagyok szégyenlős, lány ismerősök előtt is volt hogy látták meztelen.
2021. aug. 30. 23:54
 27/47 anonim ***** válasza:
52%
Na és ebben mi a félelmetes? Én ha nyilvános zuhanyzóban lennék, nem néznék más péniszére, nem is érdekel, mivel nem vagyok bzi. Ha mégis oda néznének, az őket minősíti, hogy ferdehajlamúak.
2021. szept. 4. 22:49
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell izgulni, mert a lányoknak kell tartogatni a meglepetést. Fiúk, srácok vagy idősebb legények nem foglalkoznak egymás farkával.
2021. szept. 21. 14:06
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy kapunk rá választ, na de végül mi volt? Gondolom semmi gáz nem történt.
2021. szept. 21. 18:38
 30/47 anonim ***** válasza:
68%
De most miért érdekel téged, hogy kinek mekkora a pénisze? Ha érdekel majd titeket a másé, úgy hogy csinálnátok is vele valamit. Akkor állva lesz lényeg, hogy mekkora, milyen vastag, stbe.
2021. szept. 21. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!