Nyilvános meztelenkedés fiúk között?
Figyelt kérdés
Holnap megyek gólyatáborba, ahol nyilvános zuhanyzó lesz. Viszont félek, mert nem tudom hogy fog ez kinézni. Mármint mindenki meztelen lesz egymás előtt? Én személy szerint nem szégyenkezek, mert lógva 13 cm a péniszem, de mégis félek hogy kinevetnek.2021. aug. 23. 16:58
1/47 anonim válasza:
És mi a kérdés? Most akkor nem szégyenkezel de félsz hogy kinevetnek?
2/47 anonim válasza:
Azért, mert lógva is nagy a péniszed, legfeljebb irigykedni fognak és nem kinevetni. Egyébként egy közös zuhanyzóban még jó, hogy mindenki meztelen a többiek előtt.
3/47 A kérdező kommentje:
Pontosabban nyilván félek, mert ilyen még sosem volt. De átlag alapján az én péniszem navy, viszont mi van, ha a többieknek nagyobb lesz?
2021. aug. 23. 17:14
4/47 anonim válasza:
Láttál már hideg vízben összement 3 centis vérpéniszt? Ezek szerint nem 🤷♂️
5/47 anonim válasza:
Nem lehet a többieknek sem sokkal nagyob, 1-3 cm-rel😄
6/47 anonim válasza:
Nem lesz nagyobb. És ha akkor sincs semmi, ha csupa átlag feletti méret gyűlne össze abban a gólyatáborban.
7/47 anonim válasza:
A közös zuhanyzókban is blokkok szoktak lenni függönnyel általában.
8/47 anonim válasza:
Szerintem nem fogják méregetni, bámulni.
9/47 anonim válasza:
Ha nem valami utolsó kisegítő suli, akkor annál színvonalasabb emberek lesznek ott, mintsem hogy egymás farkincáit méregessék meg vizsgálják.
10/47 anonim válasza:
Lankadtan 13 centis farokkal nincs okod szégyenkezni, ezt te is tudod.
Ha jól gondolom magától a szituációtól félsz inkább, gondolom azért, mert eddig nem voltál több ember előtt meztelen.
Engedd el azt a gondolatot, hogy mindenki téged fog nézni, amikor zuhanyzol! Nyilván lesz aki ránéz majd a farkadra, mivel nem kicsi, biztos tetszeni is fog neki, de ezt ő nagyon fogja titkolni. (Ezt tapasztalatból mondom melegként)
Ne aggódj e miatt, neked csak egy zuhanyzás lesz, ahol ott lesznek mások is. De nem veled vagy a farkaddal fognak foglalkozni 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!