Mennyire részesititek előnybe otthon a meztelenkedést?
Sehol nem meztelenkedünk.(Kettesben a hálószobában csak) Otthon a gyerekek előtt pedig egyáltalán nem! Egy ruhát felvenni még a kánikulában is kibírható. Nem olyan szép látvány senkinek a teste,hogy azt mutogani kellene. A gyerek pedig ne a szülők testének nézegetéséből tanuljon biológiát.
A természetes szeméremérzet ezt diktálja.
Ilyenkor nem meztelenkedünk, mert drága (lásd gázszámla..). De jó időben minden további nélkül.
Nincs még gyerekünk, de ha lesz sem fogok ebből problémát csinálni. A "természetes szeméremérzet" miatt nőnek fel olyan emberek, akiknek fogalmuk sincs a saját testükről. Emiatt képtelenek például a felszabadult szexre. Ami szerintem nem jó.
Plusz az én testem igenis szép :D
Semennyire. Az egyetlen hely, ahol meztelen vagyok, az a fürdőszoba.
B.ú.é.k.!
82%-os!
Az egészséges szeméremézet nem gátolja a felszabadult sexet,ezt honnan vetted már?Nálunk senki nem magamutogató a családban,de a párkapcsolat senkinél nem jelentet gondot soha.A túlzott,beteges szégyenérzet,a test önutálata,csúnyának tartása hat így.Szóval a természetes és egészséges érzet és a már beteges az más dolog.Egy fajta egészséges szeméremérzet meg szerintem azért jó ha van,jobb mint amikor tinik felrakják magukat pucéron az iwiw-re és más oldalakra és ott pózolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!