Fiúk, ti állva vagy ülve pisiltek otthon?
Figyelt kérdés
Barátom mindig ülve, merthogy úgy sokkal kényelmesebb.. engem meg ez tökre zavar, olyan férfiatlan.2011. febr. 24. 13:17
1/22 anonim válasza:
Majd ha neked kell utána takarítanod, akkor rájössz, hogy mégiscsak praktikusabb ülve.
2/22 anonim válasza:
az én barátom is ülve pisil szerencsére, így nem kell naponta felmosni a wc-t (mert célozni azt egyik sem tud)
3/22 anonim válasza:
Mikor hogy. Reggel pl a nincs kedvem félálomban célozni, akkor ülve.
4/22 anonim válasza:
Az én férjem és fiam is ülve pisil. Nem tudom, mi ebben a férfiatlan?
5/22 anonim válasza:
Az én férjem állva pisil, de érdekes módon tud célozni...
6/22 anonim válasza:
Rendezzünk célbahugyozó versenyt!
Oppárdon, célbapisilő...
7/22 anonim válasza:
érdekes...a férjem állva pisil, de még soha nem volt olyan, hogy nem talált volna bele a wc csészébe...
8/22 anonim válasza:
Nem tudhatod biztosan... Lehet feltörölte, miután ilyen történt!
9/22 anonim válasza:
Mivel otthon is férfi vagyok, ezért állva, ez a természetes módja. Égnék is nagyon, ha egy akkora vécét nem bírnék közvetlen közelből eltalálni.
10/22 anonim válasza:
13:29-es: nem arról van szó, hogy tud-e célozni, hanem arról, hogy a WC-kagylóról a szétproladt vizeletcseppek az egész WC-ben szétszállnak, pl. ahol a fürdöben van a WC is, ott ilyenkor (JÓL CÉLZÓ esetben is) a mosdókagylótól a fogkeféig meg törölközöig mindenen mérhetö mennyiségü vizelet található.
Szóval szerintem jobb, ha inkább férfiatlanul, de higiénikusan pisilnak, minthogy pisis törölközöt meg fogkefét kelljen használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!