Mennyire részesititek előnybe otthon a meztelenkedést?
Érdekes kérdés.
Azon a véleményen vagyok, hogy a saját területemen, saját közegemben, szobámban, birodalmamban, helyiségben, -- ahol éppen tartózkodok és nem zavarok másokat -- minden további nélkül levetkőzök, ha jól érzem magam. Ha azonban a közérzetem megváltozik, vagy éppenséggel rossz, esetleg fázom, akkor felveszek vmit. (Uez a helyzet a meztelenül alvással is.) Túlzásba nyilván nem viszem, és nem nagyon vonz a nudizmus sem abban a formában, ahogyan azt űzik nyilvánosan.
Konyhába, másik helyiségbe mindenesetre csak azért nem kapok magamra vmit, ha mittomén... tudom, hogy nem fogok ott sokáig tartózkodni, és tudom, hogy csekély az esélye annak, hogy vki pont akkor kijöjjön. Ha meg mégis... megoldom, ebből nem csinálok magamnak problémát. ;-)
Párkapcsolatban, családban nyilván változik a szitu. Ott sztem akkor okoz problémát a meztelenkedés, ha a családtagok kapcsolata nem bensőségesen jó, hiányzik ott a jóérzés, a szeretet, a törődés, a megfelelő kulturáltság és a tolerancia. Faterommal pl. gyerekkorban imádtuk egymást, akkor nem is zavart. Muterral dettó. Azonban serdülőként a kapcsolatunk megváltozott faterral, és ez az állapot némiképp romlott, így én is zárkózottabb lettem vele szemben. Muter meg ugye nő -- ez közhelyes, de van benne valami.
A testvérekkel, baráti társaságokkal, (osztály- vagy pl. sport-)társakkal, kollégákkal már másabb a helyzet. Ott ez abszolút közeg-, társaság- és hangulatfüggő. Ha jó a hangulat, jó a bagázs, nincs szégyenkezés a másik előtt, nincs ezzel gond... igaz!? :-D
Am. BÚÉK!
És üdv: EE
útolsó: Teljesen egyett értek veled.
Ennek kellene a természetesnek lenni. Mindenki ugy éljen ahogy jóneki, és jól érzi magat.
Nekem Mufi amit leírt kicsit túlzás első hallásra,de azért változott is a véleményem,mert odafigyelésről is írt,másokkal szemben,de az a rész,hogy szinte bárki belát a kertbe is és van azért akiket ez zavarna,lehetnek furcsa szituációk ebből( pl anyákat zavarhat ,ha kis kamasz gyerekük van és arra tekereg stb,de azon jobban kiakadnak sokszor amikor rendes strandon egy száll péniszben megjelnik egy felnőtt férfi,szerintem is ez zavarobb tud lenni,bizonyos szabályokra biztos szükség van azért),de neki ez a normális így elfogadom,tegye ami jó neki,csak mást ne zavarjon vele,meg le is írta,hogy akik zavarban vannak vendégségben jönnek éppen,ott figyel erre,azért ez is fontos,biztos viszont hogy én hirtelen zavarba jönnék,ha így fogadnának valahol mert látogatóba mennék éppen,nem tudnám merre nézzek,de ölelkezni sem szeretnék nagyon,pedig sexualitás nincs benne,tiszta nekem is,csak nem akarnám.
De sexualitást én sem látok ebben,szerintem senki sem,akik nagyon erősen ellenzik azok sem,csak nem mindenkinek jön be a nyilvános meztelenkedés felnőtteket akkor zavarja ez,ha gyerekükkel vannak együtt és nem kijelölt helyen fordul elő.Szerintem kis odafigyeléssel minden megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!