Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Akkor nem fogok nagyobbra...

Akkor nem fogok nagyobbra nőni? (17F)

Figyelt kérdés

Csak 173cm vagyok, az egyik legalacsonyabb az osztályban.

14 évesen voltam 171cm, 12 évesen 167.

Ez nagyon alacsony, főleg hogy én apámra ütök genetikailag főként (hasonlítok rá, arcforma, még olyat is örököltem tőle, hogy a fülem hogy zsírosodik(neki is van ilyen problémája, testalkat is hasonló...)

Amit ki akartam hozni, hogy anyukám 163centi, apám 190cm, és a fiú testvéreim 191 és 193cm magasak. Én miért vagyok csak ekkorka? Nekem van egy gerincferdülésem 11 éves kórom óta, nem tudom az mennyire befolyásolja.

Van valami gyógyszeres kezelés amitől legalább 10-15cm-t tudok nőni? Mert ez borzalom.

Ha esetleg van hasonló magasságú ember attól bocsánatot akarok kérni ha mégbántottam, csak nekem nem a legjobb ez a magasság, minden családtagomhoz, osztálytársamhoz törpe vagyok.

2021. aug. 13. 12:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
A 173 az nem törpe, nem borzalom.
2021. aug. 13. 12:14
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

Hát, azért törpe nem vagy :D

Lehetséges, hogy még fogsz nőni, viszont a fiúk általában 13-16 (kb.) koruk között szoktak nagyon növésnek indulni. Gyógyszer nem tudom, hogy létezik-e, de ha igen, akkor sem érdemes szedni. Kérdező, ezer rosszabb dolog van még a világon, ez semmi, nem is érdemes ilyeneken gondolkodnod szerintem. Sok veled egy magas embert ismerek, és egyáltalán nem fura, nincs ebbe semmi.

2021. aug. 13. 12:16
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

"minden családtagomhoz, osztálytársamhoz törpe vagyok."

És akkor mi van? A XXI. században nem kell mammutra vadászni, hogy bármit számítson, hogy mekkora darab vagy. Sokkal inkább számít, hogy hogy öltözködsz, választékosan beszélsz-e, igényes vagy-e magadra.

2021. aug. 13. 12:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A nők átlagmagassága úgy 160 centi, szóval a 173 cm egy férfinak bőven elég. De fogsz még nőni.
2021. aug. 13. 12:26
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Valószínűleg fogsz még nőni. A 173 centi egyébként Magyarországon egyáltalán nem számít alacsonynak.
2021. aug. 13. 12:33
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan nagy áldás magasnak lenni.

Már 2m alatt kezdődnek a keringési/izületi problémák.

Alacsonyabbak tovább élnek.

Érettség pedig ember függő nem kor. Van aki 14 évesen 180cm és annyi is marad van aki meg tovább nő de lassabban mint pl én. 21 koromig nőttem. Akkora lettem 183... Gerinc ferdülés mértéke okozhatja hogy kicsit alacsonyabb vagy néhány centivel.

Sport vissznt megnyújtja az embert... Már ha ifjúként űzi... Éppen mikor nősz...

2021. aug. 13. 12:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja és kezeltessétek a gerincferdülésedet, mert később krónikus fájdalmaid lesznek miatta.
2021. aug. 13. 12:37
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Képzelem milyen osztály lehet, ahol mindenki 173cm magas vagy nagyobb, nem igazán hiszem,de mindegy is, mert nem számít és nem fogsz kapni semmilyen növesztőszert úgysem.
2021. aug. 13. 14:13
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ezek jól estek, de kicsit fura nekem is, főleg itt a családba.

8-as a lányok nyilván alacsonyabbak, fiúk közül szinte az összes 180cm-190cm között van.

Hát elfogadom a helyzetem, ezzel nem tudok mit tenni.

2021. aug. 13. 14:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Na ugye, mondom én... Genetika, nem tudom fogsz-e nőni, de nem tudsz semmit tenni ellene, nem lesz ez probléma sosem az életedben.
2021. aug. 13. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!