Mitől nagy a mellem férfi létemre?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túlsúlyos, de a melleim valamitől nagyok. A bal mellbimbóm, ha benyomom, fájni is szokott. Mit lehet ez ellen tenni? Milyen orvosnak mutassam meg?2021. júl. 23. 18:36
1/9 anonim válasza:
Sajnos van ilyen elváltozás, műtéttel lehet eltávolítani, ha nagyon zavar.
2/9 anonim válasza:
Aki hormonproblémákkal foglalkozik.
3/9 anonim válasza:
Gynecomastia sajnos. Van tb-s műtét, csak kicsit hosszabb folyamat
4/9 anonim válasza:
Sajnos nekem is nagyok a melleim, férfi létemre, bár kövér is vagyok (de még vékonyként is feltűnőek voltak). Gynecomastia, ahogy előttem is írták. Hormonzavar okozza. (Az esetemben pszichiátriai gyógyszerek szedése, még 11-14 éves kor között.)
5/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen 14-16 évesen, elmult magától.
7/9 anonim válasza:
szedj szelent elvileg helyre rakja hormon rendszert gyakorlatilag egy enokrinologus mondja meg mi baj van
8/9 anonim válasza:
Operáltasd magad át.. Lehet tényleg lány lennél ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!