Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyire támogatjátok a...

Mennyire támogatjátok a körülmetélést megelőzési egészségi, higéniai vagy esztétikai okokból? Tehát nem betegség miatt.

Figyelt kérdés

Az amcsi szülők többsége közvetlen a születés után ilyen okokból metélteti a fiát. Most Dél-Afrikában és Ausztráliában kezdtek óriási kampányba.

Én radikálisan ellenzem, sőt káros, felesleges, a birkákat befolyásoló dolognak tartom! Nincs semmilyen előnye, csak hátránya, rengeteg. Nem előz meg semmit, ha rendesen tisztítják, ha rendesen tisztítják higénikus így is, a metélt pénisz pedig undorító és nagyon csúnya, csak a kapitalista, tőkés, háttérhatalmi, világrendiek sulykolják azt, hogy ez a szép, hogy ezzel is befolyásolják a birka tömeget. Én tudom, hogy arra megy ki a játék, hogy a birka tömeget befolyásolják és hogy ne tűnjön fel, hogy a bosszú népének is ilyen. A háttérhatalom akarja, Amerikába is a bosszú népe vitte be! Egyetértetek?

2021. júl. 1. 22:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
45%
A fitymában sok T-sejt van, amik fogékonyak a HIVre. Ezért kezdtek Afrikában körülmetélési kampányba, mert ott a higénia és az eghajlat miatt is nagyobb a veszély. Olyat olvastam, hogy már-már kötelező lett a katonák, rendőrök, egyetemisták, elítéltek körében.
2021. júl. 4. 14:18
 12/19 A kérdező kommentje:
Egy f@szt fogékony rá! Ugyanaz az éghajlat, mint Európa. Az az egyetem pedig rohadjon meg, ami beleszól abba, hogy van-e fitymám! Még a munkahelynek sincs beleszólása!
2021. júl. 4. 23:03
 13/19 A kérdező kommentje:

Bocsánat, Amerikát olvastam.

De attól még ott is kell fityma. Ha ott nem kellene, az ottaniakat fityma nélkül teremtette volna az Isten.

Van olyan tó, amiben kimondottan sók baccillus van, ezért a metéltek nem mehetnek bele, mert a húgycső fertőződhet.

2021. júl. 4. 23:06
 14/19 anonim ***** válasza:
52%
Ja, hogy te ilyen klerikális vagy? :) A 23:06-os válaszodban említettre van esetleg forrásod is?
2021. júl. 5. 09:50
 15/19 anonim ***** válasza:
56%

Én is csak tájékozódtam a szakirodalomban. Az alacsony körülmetélés a javasolt, ahol a seb a makkhoz közelebb esik. Az érintett immunsejtek ugyanis a belső fityma lemezében vannak, így minél kevesebbet hagynak meg, annál védettebb elvileg az illető. A magas metélteknél a bőr eleve megvastagszik, ahogy ki van fordítva, de nekik több érzőideg is megmarad.

A legbiztosabb megoldás műtét nélkül a tinik HPV oltása, de az csak attól véd. Ciki vagy sem, de rengeteg hölgyrokonomnak és ismerősömnek volt méhnyakproblémája, ami sajnos 1-2 esetben halálosra fordult. Mivel szinte mindenki él nemi életet, így kétlem, hogy a férjeik vagy a hapsijaik nem mosták volna a farkukat, de ettől még tünetmentes HPV hordozók lehenek ám. Ezért is kell az oltás, illetve ezért is előnyös a körülmetéltség.

Már miért ne mehetnének tóba bele? Találsz már ki hülyeségeket. A halálos tavi fertőzések egy része (pl. amőbeázis) az orrnyálkahártyán szívódik gel vagy a szájon át jut be.

[link]

Az afrikai kampányt egyébként az ex-elnök, Clinton alapítványa finanszírozza. Egy csomó törzs illetve népcsoport egyébként is csinálja, így elsősorban a nem-körülmetélkedőek a célpontok. Kenyában és Dél-Afrikában ez társadalmi kérdés is, mert a fityma megléte vagy hiánya árulkodó jel a nemzetiségi hovatartozásra.

Hozzátenném, hogy etnikai azonosításra használták a dél-szláv háborúban is. Elég volt megnézni a gyanús bosnyák vagy albán férfiakat és fiúkat és ha körül voltak metélve, akkor muszlimként simán agyonlőtték őket az etnikai tisztogatások során. S ez még alig 25-30 éve történt Európában.

2021. júl. 5. 10:35
 16/19 anonim ***** válasza:
90%
1996-ban. miközben mi quakeztünk vagy diablóztunk, párszáz kilóméterre gyerekeket lőttek az árokba :(
2021. júl. 5. 11:40
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
#15 afrikában azt is gondolják, hogy ha szűzzel szexelsz, elmúlik a hiv
2021. júl. 5. 11:41
 18/19 anonim ***** válasza:
69%

16 - pontosan. A világ pedig csak várt és nem tett semmit. A békefenntartók is passzív szemlélők voltak.

A Spektrumon volt egy dokumentumfilm, amiben volt egy videófelvétel, ahogy a mezőn dolgozókat szétválogatják vallás szerint. Akkor mutattak egy kb. velem egykorú fiút, aki sírva kérdezte, hogy miért csinálják ezt? Kegyeleti okokból nem mutatták meg a végét, de a lényeg, hogy a kommentátor szerint minden muszlimot kivégeztek, így őt is. Máig kísért ez a jelenet és emlékszem a kétségbe esett tekintetére. Borzalmas.

17 - Ott sokkal több a babona és hagyomány az iskolázottság hiánya miatt is.

2021. júl. 5. 15:27
 19/19 anonim ***** válasza:
81%

egyáltalán nem vagyok ellene. én is metélt vagyok de a fiamat nem metéltetném. később ha saját akaratából csináltatná akkor támogatnám persze :)

26/f

2021. aug. 9. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!