Mennyire támogatjátok a körülmetélést megelőzési egészségi, higéniai vagy esztétikai okokból? Tehát nem betegség miatt.
Az amcsi szülők többsége közvetlen a születés után ilyen okokból metélteti a fiát. Most Dél-Afrikában és Ausztráliában kezdtek óriási kampányba.
Én radikálisan ellenzem, sőt káros, felesleges, a birkákat befolyásoló dolognak tartom! Nincs semmilyen előnye, csak hátránya, rengeteg. Nem előz meg semmit, ha rendesen tisztítják, ha rendesen tisztítják higénikus így is, a metélt pénisz pedig undorító és nagyon csúnya, csak a kapitalista, tőkés, háttérhatalmi, világrendiek sulykolják azt, hogy ez a szép, hogy ezzel is befolyásolják a birka tömeget. Én tudom, hogy arra megy ki a játék, hogy a birka tömeget befolyásolják és hogy ne tűnjön fel, hogy a bosszú népének is ilyen. A háttérhatalom akarja, Amerikába is a bosszú népe vitte be! Egyetértetek?
Bocsánat, Amerikát olvastam.
De attól még ott is kell fityma. Ha ott nem kellene, az ottaniakat fityma nélkül teremtette volna az Isten.
Van olyan tó, amiben kimondottan sók baccillus van, ezért a metéltek nem mehetnek bele, mert a húgycső fertőződhet.
Én is csak tájékozódtam a szakirodalomban. Az alacsony körülmetélés a javasolt, ahol a seb a makkhoz közelebb esik. Az érintett immunsejtek ugyanis a belső fityma lemezében vannak, így minél kevesebbet hagynak meg, annál védettebb elvileg az illető. A magas metélteknél a bőr eleve megvastagszik, ahogy ki van fordítva, de nekik több érzőideg is megmarad.
A legbiztosabb megoldás műtét nélkül a tinik HPV oltása, de az csak attól véd. Ciki vagy sem, de rengeteg hölgyrokonomnak és ismerősömnek volt méhnyakproblémája, ami sajnos 1-2 esetben halálosra fordult. Mivel szinte mindenki él nemi életet, így kétlem, hogy a férjeik vagy a hapsijaik nem mosták volna a farkukat, de ettől még tünetmentes HPV hordozók lehenek ám. Ezért is kell az oltás, illetve ezért is előnyös a körülmetéltség.
Már miért ne mehetnének tóba bele? Találsz már ki hülyeségeket. A halálos tavi fertőzések egy része (pl. amőbeázis) az orrnyálkahártyán szívódik gel vagy a szájon át jut be.
Az afrikai kampányt egyébként az ex-elnök, Clinton alapítványa finanszírozza. Egy csomó törzs illetve népcsoport egyébként is csinálja, így elsősorban a nem-körülmetélkedőek a célpontok. Kenyában és Dél-Afrikában ez társadalmi kérdés is, mert a fityma megléte vagy hiánya árulkodó jel a nemzetiségi hovatartozásra.
Hozzátenném, hogy etnikai azonosításra használták a dél-szláv háborúban is. Elég volt megnézni a gyanús bosnyák vagy albán férfiakat és fiúkat és ha körül voltak metélve, akkor muszlimként simán agyonlőtték őket az etnikai tisztogatások során. S ez még alig 25-30 éve történt Európában.
16 - pontosan. A világ pedig csak várt és nem tett semmit. A békefenntartók is passzív szemlélők voltak.
A Spektrumon volt egy dokumentumfilm, amiben volt egy videófelvétel, ahogy a mezőn dolgozókat szétválogatják vallás szerint. Akkor mutattak egy kb. velem egykorú fiút, aki sírva kérdezte, hogy miért csinálják ezt? Kegyeleti okokból nem mutatták meg a végét, de a lényeg, hogy a kommentátor szerint minden muszlimot kivégeztek, így őt is. Máig kísért ez a jelenet és emlékszem a kétségbe esett tekintetére. Borzalmas.
17 - Ott sokkal több a babona és hagyomány az iskolázottság hiánya miatt is.
egyáltalán nem vagyok ellene. én is metélt vagyok de a fiamat nem metéltetném. később ha saját akaratából csináltatná akkor támogatnám persze :)
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!