Mennyire támogatjátok a körülmetélést megelőzési egészségi, higéniai vagy esztétikai okokból? Tehát nem betegség miatt.
Az amcsi szülők többsége közvetlen a születés után ilyen okokból metélteti a fiát. Most Dél-Afrikában és Ausztráliában kezdtek óriási kampányba.
Én radikálisan ellenzem, sőt káros, felesleges, a birkákat befolyásoló dolognak tartom! Nincs semmilyen előnye, csak hátránya, rengeteg. Nem előz meg semmit, ha rendesen tisztítják, ha rendesen tisztítják higénikus így is, a metélt pénisz pedig undorító és nagyon csúnya, csak a kapitalista, tőkés, háttérhatalmi, világrendiek sulykolják azt, hogy ez a szép, hogy ezzel is befolyásolják a birka tömeget. Én tudom, hogy arra megy ki a játék, hogy a birka tömeget befolyásolják és hogy ne tűnjön fel, hogy a bosszú népének is ilyen. A háttérhatalom akarja, Amerikába is a bosszú népe vitte be! Egyetértetek?
Én betiltanám, mert öncsonkítás.
Az olyan szülők pedig felelőtlenek és szülőnek alkalmatlanok, akik körülmetéltetik a fiukat.
Még ha csak "ÖN" lenne... Felnőtt dönthet úgy... Kész.
De itt gyerekekről is szó van - akik még döntésképtelenek! Akaratuk nem számít....
A netikett szerint nyugodtan lehet tegeződni az interneten, pláne egy ilyen oldalon.
Jogilag pedig nem teljesen helytálló, amit írtál. A 14-18 évesek korlátozottan cselekvőképesnek számítanak, tehát szemrebbenés nélkül, szülő kérdezése nélkül elutasíthatja például a körülmetélést is, mert nem életmentő műtét, másrészt pedig még befolyásolja is a természetes, született testét, tehát elutasíthatja.
Indokolatlanul pedig betiltanám 14 alatt, mert az ilyen szülők, alkalmatlanok szülőnek.
4: bakker, értelmező olvasás... kanyarós voltál, mikor tanultátok? :-D
Semmiféle magázódás nem volt a mondatban, az IDÉZŐJELBE tett ÖN az ÖNcsonkításra utalt!
:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!