Miért hasogathatnak a végtagjaim?
Sziasztok!
Egy ideje hasogat olykor a vállam, kezem, combom.. Ez mitől lehet? Izületi ok lehet? Ilyen szúró-hasogató fájdalom..
Vérkeringés probléma is lehet. Sőt, akár még gerinc probléma is. Nekem van mindkettő. ☹️ Nyaki, hát közepi gerincmeszesedésem van, ami nagyon erős nyak, váll, fejfájást okoz, plusz kar zsibbadást.
Cukorbeteg vagyok és magas a vérnyomásom is van, de mindkettő jól be van állítva. Mielőtt diagnosztizálták a magas cukorszint okozott láb zsibbadást, izomgörcsöket. Még elől is képes volt begörcsölni az alsó lábszáram. Mindez elmúlt, miután beállította az orvos a cukromat!
49f
1/2: Nem vagyok és nem is voltam covidos.. a comb hasogatás megvan évek óta, akkor még nem volt covid.. csak mostmár váll is, kéz is..
2/2: fejem szokott nekem is fájni de az régóta megvan, az migrénes fejfájás... Az egésznapra taccsra tesz, hányás, szédelgés, jön olyankor nekem a melegség stb...
A gerinces dolog könnyen meglehet, sofőr munkát végzek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!