Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Azok a fiúk akinek nagy...

Azok a fiúk akinek nagy farkuk van az csináltak vele valamit?

Figyelt kérdés

Szóval akinek ilyen 18-19 cm és vastag is az csinált vele valamit vagy magától nőtt ekkorára?

Nekem olyan 15 cm, lehet az a baj hogy 16 évesen kezdtem el rendszeresen verni és nem korábban?

2021. máj. 9. 11:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A méreted egy genetikai (öröklött) adottság. A maszturbáció pedig nincs a méretedre semmilyen hatással.
2021. máj. 9. 11:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem csináltam
2021. máj. 9. 11:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez genetika. Nem tudod befolyásolni
2021. máj. 9. 11:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akiknek nagy van nem csináltak semmit, ez genetika. És nyugodj meg, ez a méret rendben van.
2021. máj. 9. 12:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez genetikai adottság.

Ugyanakkor vannak az interneten varázs technikák. De ezeknél hamarabb teszel kárt a péniszedben, minthogy tartós eredményt érnél el 🤷‍♂️

2021. máj. 9. 12:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Nyugi, semmi összefüggés nincs a maszti és a méret között!

Ahogy fentebb is írtam, ez genetikai adottság.

2021. máj. 9. 12:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Két haveromnak nagyon nagy méretű van. Mindkettő sokat panaszkodik miatta! Ismerkedésnél semmi előnyük nincs, hiszen ruhában kezdődik. Tehát, nekik sem könnyű barátnőt találni! Viszont az ágyba jutva sok nő megretten a nagy mérettől. Egyik haverom úgy fogalmazott, 10 nőből akivel eljut az ágyba 5 nemet mond, 3 legfeljebb kézzel hajlandó, 2 bevállalja, de talán egy aki hosszú távon is akarja.

A másik barátom elvette az első olyan nőt akinek tetszett.

Hozzáteszem, nekem 13 cm, de soha nem volt problémám vele! Volt elég partnerem, jellemzően legalább több hónapos, éves kapcsolatokban. Második nejemmel ezer éve vagyunk együtt és szuper a szex! Négy gyermekem van két házasságból!

2021. máj. 9. 23:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális akkor szexelni szoktak vele.
2021. máj. 10. 07:18
 9/10 anonim ***** válasza:
2021. máj. 10. 10:05
 10/10 anonim ***** válasza:
62%

Tehát, nekik sem könnyű barátnőt találni! Viszont az ágyba jutva sok nő megretten a nagy mérettől. Egyik haverom úgy fogalmazott, 10 nőből akivel eljut az ágyba 5 nemet mond, 3 legfeljebb kézzel hajlandó, 2 bevállalja, de talán egy aki hosszú távon is akarja.

el nem tudom képzelni, mekkora elefánt méretű f.sz kell ahhoz, hogy tíz átlag nőből kettő legyen hajlandó bevállalni (és mekkora az esélye, hogy rögtön két ilyen haverod is legyen).

2021. máj. 10. 13:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!